Detoxifiere

ZeolitSpectrum, excelent în iradiere

26 aprilie 1986. Reactorul 4 al centralei nucleare din Cernobîl explodează, cauzând ceea ce Organizația Națiunilor Unite avea să numească mai târziu „cel mai mare dezastru ecologic din istoria umanității.”

În anul 1986, într-un oraş practic necunoscut din Ucraina, Cernobil, avea loc cel mare accident nuclear din istoria umanităţii. Explozia şi mai ales, emisiile de materii radioactive de la centrala atomică au fost de câteva ori mai puternice decât în cazul bombardamentului atomic de la Hiroshima. Accidentul avea să prindă total nepregătite autorităţile sovietice, care au reacţionat întârziat şi au expus astfel la contaminare radioactiva sute de mii de oameni.

Urmarea: o altă „explozie”, de data aceasta de cazuri de cancer şi de leucemie, mai ales în rândul celor care au consumat alimente, au băut apă şi au inspirat aer contaminat radioactiv.

Proporţiile dezastrului au fost atât de mari, încât medicii sovietici au scos din sertare materiale ţinute până atunci la secret, pregătite pentru a reacţiona în eventualitatea unui razboi atomic.

Azi nu mai este un secret faptul că, după dezastrul de la Cernobil, tone de zeolit s-au folosit pentru a purifica zona contaminată (pentru decontaminarea radioactivă a solurilor şi apelor) inclusiv împotriva deșeurilor radioactive.

Rapoartele medicale în cazul accidentului Cernobil sunt încă ţinute secrete, dar zeci de mii de vieţi au fost salvate ulterior cu ajutorul zeolitului pentru uz uman. Acesta şi-a demonstrat eficienţa şi în cazuri de iradiere gravă a oamenilor.

Acest mineral unic acţionează ca un adevărat magnet care atrage şi scoate din organism toate metalele grele şi materialele radioactive.

!! ATENŢIE !! SUPLIMENTELE ALIMENTARE CU ZEOLIT sunt interzise de la comercializare încă din 2018, conform Hot Guv nr 590/2018 care pune în aplicare Directiva EU 2015/2.283. Din păcate, există în continuare câteva entităţi care comercializează online suplimente cu zeolit fiind astfel responsabili de siguranţa consumatorilor (calitatea zeolitului) cât şi de efectele legii.

!! IMPORTANT !! ZEOLIT SPECTRUM® conţine singurul zeolit avizat pentru administrare internă, zeolit pur, de calitate farmaceutică, fiind certificat ca Dispozitiv/Produs Medical CE0477.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.