POLITICA DE ABONARE LA NEWSLETTER www.zeolitspectrum.ro

Pentru a beneficia de avantajele pe care le implica abonarea la newsletter-ul nostru te invitam sa bifezi casuta aferenta acestei optiuni, disponibila in subsolul paginii noastre. Bifarea casutei cu textul „Bifand casuta iti exprimi acordul pentru a primi comunicari si oferte din partea zeolitspectrum.ro pe e-mail sub forma de Newsletter. Pentru mai multe informatii privind protectia datelor personale te invitam sa accesezi Politica de confidentialitate, respectiv Politica de abonare la newsletter.” reprezinta acordul tau cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal transmise in scopul primirii de comunicari comerciale, de marketing si informative din partea A&A NOVO BIOCENTRUM S.R.L., Operatorul trimitand astfel de comunicari numai persoanelor care au optat in acest sens.

Pentru a se asigura ca transmiterea de mesaje comerciale si de marketing se realizeaza cu respectarea normelor privind protectia datelor, dar si pentru a asigura o protectie suplimentara a datelor astfel prelucrate, Operatorul a implementat urmatoarea modalitate de abonare la newsletter: se va completa casuta destinata prenumelui si cea destinata adresei de e-mail si, optional, numarul de telefon, in situatia in care se opteaza primirea de comunicari comerciale si prin SMS (acesta nefiind un camp obligatoriu pentru abonare), se va bifa casuta corespunzatoare acordului de primire a comunicarilor din cadrul formuarului pentru abonare, avand textul de mai sus, urmand a se confirma abonarea prin apasarea butonului „DA, VREAU SA MA ABONEZ”. Abonarea la newsletter-ul nostru implica prelucrarea, ca date cu caracter personal, a adresei de e-mail, a prenumelui si a numarului de telefon daca se opteaza si pentru primirea ofertelor inclusiv prin SMS, optiunea nereprezentand camp obligatoriu.

Toate procesele de prelucrare a datelor efectuate in scopul transmiterii de informatii specifice activitatii de marketing a Operatorului respecta regulile descrise in Politica de Confidentialitate a Site-ului nostru.

Abonarea la newsletter poate fi realizata prin simpla accesare a optiunii ,,Aboneaza-te la newsletter’’ din subsolul platformei noastre, urmata de completarea casutelor aferente din pagina redirectionata, abonarea nefiind conditionata de plata unei taxe in acest sens. De asemenea, optiunea de abonare la newsletter este disponibila si in cadrul formularului de plasare comanda, sens in care, daca se opteaza in sensul abonarii, vei putea bifa casuta corespunzatoare cu textul: Sunt de acord cu prelucrarea adresei mele de e-mail in scopul de a primi comunicari comerciale si de marketing sub forma de newsletter. Primirea de mesaje comerciale si de marketing din partea Operatorului este gratuita. Continutul comunicarilor comerciale, de marketing si informative se va trimite pe adresa de e-mail si/sau la numarul de telefon furnizat/a in acest scop de catre utilizator, cu conditia ca acesta/aceasta sa fie corect introdus/a. A&A NOVO BIOCENTRUM S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor furnizate de catre utilizatori (spre ex., adresa de e-mail).

Newsletter-ul nostru poate contine informatii cu privire la:

– cele mai recente campanii, oferte si promotii ale Operatorului;
– activitatea recenta a acestuia;
– modificari si noutati privind diferite aspecte ale platformei web si ale ofertelor;
– recomandari de produse;
– alte infrormatii de natura comerciala si de marketing.

Abonatul are optiunea de a-si retrage consimtamantul pentru transmiterea de comunicari de marketing si a se dezabona in orice moment de la newsletter. Acest lucru se realizeaza, din punct de vedere practic, prin transmiterea unei solicitari in acest sens la adresa de e-mail: office@zeolitspectrum.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din footer-ul fiecarui e-mail comercial transmis din partea Operatorului de date.

Ulterior dezabonarii te poti reabona oricand la newsletter-ul nostru, in mod gratuit.

Operatorul nu ofera utilizatorului nicio garantie asupra faptului ca serviciul de newsletter va functiona fara intreruperi sau fara erori si ca defectiunile vor fi remediate intr-o perioada de timp adecvata.

A&A NOVO BIOCENTRUM S.R.L nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului pe care il pune la dispozitie, contrar prezentei politici si a Termenilor si Conditiilor. Raspunderea folosirii serviciului de newsletter revine in totalitate utilizatorului.

Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul prezentei Politici, sens in care te invitam sa consultati in mod periodic acest document.