Nu am mai auzit niciodată de Zeolit. Ce este acesta ?

Zeolitul este un mineral natural format cu milioane de ani în urmă, din interacţiunea lavei vulcanice fierbinţi cu apa mărilor si a oceanelor. Denumirea de „zeolit” provine din combinarea cuvintelor greceşti „zeo”= a fierbe şi „lithios”= piatră, însemnând „piatră care fierbe”, datorită faptului că zeoliţii eliberează apă dacă sunt încălziţi. Zeoliţii sunt caracterizaţi de o structură cubică în formă de fagure cu atomi de Al și Si înconjurați de 4 atomi de oxigen, cu cavități largi sub formă de canale (20-50 % din volumul unui zeolit este reprezentat de goluri). Zeolitul este un mineral care conţine multe substanţe esenţiale şi vitale organismului nostru printre care: calciu, magneziu, potasiu şi sodiu. Pe glob există zeci de tipuri de zeolit, dar în medicină se foloseşte doar zeolit – clinoptilolit şi acesta cu o varietate mare de structură si minereu. Mai multe detalii privind importanţa selecţiei materialului de pornire pentru eficicienţa sa ca produs medical citeşte secţiunea Cercetare – Materia primă.

Cum funcționează Zeolit Spectrum?

Zeoliții sunt minerale încărcate negativ, proprietate unică în regnul mineral. Această încărcare negativă atrage toate tipurile de toxine încărcate pozitiv și metalele grele precum un magnet. Pentru oamenii de stiintă a rămas o simplă curiozitate minerologică, pâna în secolul 20, când explozia reactorului nuclear de la Cernobîl (cel mai mare accident nuclear din istoria umanitătii) a făcut să fie redescoperit drept un leac natural deosebit de eficient în decontaminarea toxică, radioactivă a organismului. Urmare a contaminării populaţiei cu emisii radioactive de la centrala atomică, cazurile de cancer şi leucemie au crescut. Proporţiile dezastrului au fost atât de mari, încât medicii sovietici au fost nevoiţi să apeleze la rezerva de zeolit, pregătită pentru decontaminarea radioactivă a corpului uman în eventualitatea unui război atomic.

ZeolitSpectrum captează şi elimină doar contaminanţii: metale grele (mercur, mangan, plumb, cadmiu, arsenic, staniu, aluminiu, precum şi excesul de fier), radicali liberi,  poate captura şi unii dintre alergeni şi antigene (virusuri, bacterii, paraziţi şi celule alterate, infectate cu germeni sau celule tumorale), fără însă a scoate ionii sănătoşi şi mineralele din organism. S-a demonstrat că acest mineral susţine sistemul imunitar şi contrinuie  la echilibrarea nivelului pH-ului în organism. Un corp rămâne sănătos şi puternic atunci când nu conţine poluanţi/contaminanţi şi pH-ul este echilibrat. Mai multe detalii privind importanţa selecţiei materialului de pornire pentru eficicienţa sa ca produs medical citeşte secţiunea Cercetare – Mecanism de actiune.

Ce sunt toxinele şi cum au ajuns în corpul meu?

Toxinele sunt metale grele, materiale radioactive şi nenumărate substanțe chimice produse de om. Ele intră în corpurile noastre prin alimente, aer și apă. Corpurile noastre nu folosesc aceste materiale dăunătoare și, aşadar, stau în celulele noastre, perturbând funcțiile și descompunând moleculele. În cele din urmă, aceste toxine provoacă boală și simptome inexplicabile.

Majoritatea afecţiunilor şi bolilor sunt strâns legate de nivelul de toxine din corpul nostru.  Acesta este motivul pentru care este important să luați zilnic zeolit.  Acesta prinde ca într-o capcană metale grele, radioactive, toxine, precum şi particule virale, ce aduc prejudicii organismului uman. Zeolitul echilibrează PH-ul, blocând astfel creşterea celulor străine, fiind astfel foarte util în tratamentul cancerului de diferite tipuri. Studiile efectuate în ultimele decenii au demonstrat că zeolitul se ataşează de celulele canceroase (ce au o sarcină electrică diferită de cea a celulelor normale) distrugându-le.

Zeolitul, deşi nu este un panaceu, şi-a arătat eficienţa în multe afecţiuni: intoxicaţiile cu metale grele, pesticide şi xenoestrogeni, iradierea cu cesiu radioactiv, infecţiile intestinale, gastrite şi ulcere gastrice, diabet, infertilitatea masculină, gută, eliminarea ureei din organism, autism. Stimulează imunitatea organismului, fiind şi un excelent protector hepatic. La copiii cu autism, deşi nu a condus la vindecare, s-a observat o creştere a capacităţii de comunicare a celor mici, iar la suferinzii de hiperexcitabilitate (ADHD) a produs o calmare a acestora. Curele durează între 3 şi 6 luni, pentru a avea eficienţă maximă.

Cât de sigur este Zeolit Spectrum?

Zeolit Spectrum conţine cea mai pură și eficientă formă de zeolit, acesta fiind SINGURUL ZEOLIT AUTORIZAT PENTRU UZ INTERN înregistrat ca şi dispozitiv medical natural. Este selecţionat atent apoi prelucrat în continuare pentru a asigura puritatea, micronizarea şi activarea. Testele de toxicologie au arătat că zeolitul nu este toxic. Se recomandă copiilor sub 6 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează doar cu sfatul medicului sau al farmacistului.

Cât timp pot continua să iau zeolit?

Administrarea de Zeolit Spectrum se poate face în fiecare zi. Spre deosebire de alte produse de detoxifiere, nu trebuie să luați zeolit ​doar ​pentru o perioadă de timp. Zeolitul acţionează foarte blând in corp. Nu se metabolizează (nu se descompune), captează toate tipurile de toxine şi le elimină în mod natural. Deoarece suntem expuşi constant la toxine şi poluanţi prin alimente, aer și apă, este important să luăm Zeolit Spectrum zilnic.

Zeolit Spectrum detoxifică tot corpul?

ZeolitSpectrum conţine micro particule cu dimensiuni de până la max 40 microni. Această gamă de microni asigură o detoxifiere completă a întregului corp. Particulele cele mai mici de zeolit sunt transportate în fluxul sanguin, în timp ce particulele mai mari rămân în tractul digestiv mai mult timp. Aceasta oferă o detoxifiere echilibrată. Zeolitul nu se descompune în organism și rămâne intact, colectând metale grele și toxine, apoi le elimină în siguranță și cu blândețe. Zeolit Spectrum este conceput pentru a ajunge în mai multe locuri din corp oferind o detoxifiere completă, pas cu pas.

Zeolit Spectrum are reacţii adverse?

Răspunsul la acestă întrebare este NU. Majoritatea produselor de detoxifiere au efecte secundare, deoarece nu se leagă de toxină sau au o legătură slabă, care nu este protejată in timpul circulaţiei acestora prin corp. Toxinele care sunt scoase din celule de alte produse de detoxifiere, inundă organismul, ceea ce, în cele din urmă te face să te simți rău. Aceasta se numește reacție J Herxheimer sau, de exemplu, o criză a procesului de vindecare. Zeolit Spectrum nu are efecte adverse, captează și blochează toxinele în structura sa şi le elimină imediat pe cale naturală. Din moment ce nu există o forţă atât de puternică în organism pentru a descompune zeolitul, toxinele nu sunt niciodată expuse, ceea ce înseamnă că nu există o senzatie de boală.

Pot lua Zeolit Spectrum cu mâncare, sau pe stomacul gol?

Da, este perfect sigur să luați zeolit cu sau fără mâncare. Noi  recomandăm să fie luat pe stomacul gol, la o distanţă de cel puţin o oră înainte de masă sau după masă. Nu uitaţi să consumaţi 2-3 litrii de apă pe zi. Zeolit Spectrum este foarte benefic chiar şi în afecţiunile stomacale.

Cât va dura până se văd rezultatele?

La această întrebare este dificil de răspuns și totul depinde de fiecare persoană în parte. Sarcina toxică a tuturor este diferită și toată lumea prezintă simptome de toxicitate în diverse moduri. De la reactii cutanate, la dureri de cap severe, până la diverse afecţiuni şi boli, metalele grele și toxinele perturbănd funcțiile normale ale organismului în moduri multiple şi diferite.

Zeolitul acționează ca un magnet prin atragerea toxinelor încărcate pozitiv și a metalelor grele în structura sa de tip cuşcă. Această acțiune este automată, așa că zeolitul lucrează întotdeauna pentru detoxifierea corpului și crearea unui mediu sănătos din interior. În funcție de gradul de toxicitate, puteți simți sau nu o diferență imediată. Dacă nu simțiți o diferență imediată, nu vă faceți griji, zeolitul lucrează cu siguranţă în interiorul dumneavoastră. Cei care simt un efect imediat experimentează, de obicei, o energie crescută. Toate persoanele simt beneficii pe termen lung în diferite moduri, în funcție de ce probleme au provocat toxinele din organismul fiecăruia.

Majoritatea persoanelor au observat o schimbare în câteva zile. În primele zile se poate constata un scaun cu un miros mai puternic (semn că detoxifierea era necesară), care apoi se va regla. Recomandarea noastră este să luați Zeolit Spectrum cel puţin 3 luni de zile, atât pentru prevenţie cât şi ca însoţitor în tratament, după care să mergeţi la medicul dumneavoastră pentru o reevaluare pentru a vedea progresele înregistrate. Puteți să continuaţi să luați zeolit zilnic, 6 capsule/zi, doza minimă de prevenţie. De asemenea, vă recomandăm să consumaţi 2-3 l de apă/zi.

Zeolit Spectrum va intra în conflict cu medicamentele pe care le iau?

Răspunsul este NU. Zeolitul nu se metabolizează, rămâne intact. Zeolitul trece prin sistemul tău colectând toxinele și metalele grele și este eliminat în mod natural, fără ca tu să observi. Deoarece structura zeolitului rămâne intactă și nu se descompune în organism, nu interacționează cu alte medicamente. Dar pentru a nu exista nicio problemă, recomandăm administrarea Zeolitului Spectrum la o diferenţă de 2 ore de medicamentele alopate. Medicamentele pe bază de metale grele, cum ar fi litiu, pot fi mai puțin eficiente deoarece Zeolitul elimină metale grele din organism. Dacă aveți vreo nelămurire cu privire la interacțiunile cu medicamentele pe care le luați consultați medicul dvs.

Zeolitul elimină vitaminele și mineralele benefice?

Răspunsul este categoric NU. Zeolitul are această capacacite extraordinară de a atrage în mod selectiv DOAR toxinele și metalele grele pe care le elimină în mod natural. Nu atrage vitaminele și mineralele benefice din corp.

Cum este procesat Zeolitul din Zeolit Spectrum?

Zeolitul nostru este trecut prin mai multe procese pentru a asigura calitatea înaltă. În primul rând, Zeolit Spectrum conţine zeolit din surse pure, certificate. Calitatea materiei prime este esenţială. Chiar şi aşa, acesta este trecut printr-un proces atent de purificare pentru a elimina eventualele substanțe contaminante care încă mai pot rămâne în zeolit. Apoi este micronizat la o dimensiune fină a particulelor și trecut printr-un activator pentru activarea particulelor.

De ce este important un pH echilibrat?

Corpul uman este sănătos și funcţionează optim atunci când se află într-un interval de pH de 7,35-7,45. Când pH-ul este scăzut, corpul devine acid și acest mediu nu este unul bun pentru organism deoarece boala, bacteriile, ciupercile și virușii pot crește necontrolat. Sistemul imunitar devine adesea copleșit și prea slab pentru a lupta împotriva tuturor acestor invadatori simultan. În acest moment organismul cedeaza și de aceea apar simptome și boli inexplicabile. Principalul vinovat pentru cresterea acidităţii în sânge sunt de obicei toxinele care s-au acumulat de-a lungul timpului și determină scăderea pH-ului sub 7,35. Zeolitul, în sine, este un mineral alcalin, care ajută la reducerea acidității. În plus, Zeolit Spectrum ajută la restabilirea echilibrului natural al pH-ului în organism prin atragerea acestor toxine acide din celule și transportarea lor în siguranță în afara corpului.