Ce este zeolitul?

Pentru oamenii de stiintă a rămas o simplă curiozitate minerologică pâna în secolul 20, când explozia reactorului nuclear de la Cernobîl – 1986 (cel mai mare dezastru nuclear din istoria umanităţii) a făcut să fie redescoperite proprietăţile deosebite ale zeolitului ca material deosebit de eficient în decontaminare. Datorită afinității lor naturale de a absorbi nuclei radioactivi cum ar fi Cesiul și Stronțiul, aproximativ 450.000 de tone de zeolit au fost folosite în eforturile de decontaminare.

Zeolitul este un mineral natural de origine vulcanică. Zeoliţii sunt minerale rare, cu o structură specifică, în formă de fagure, încărcată negativ – proprietate unică în regnul mineral, care au capacitatea de absorbi în mod selectiv diverşi contaminanţi (metale grele, substanţe toxice).

În natură, există foarte multe tufe/depozite de zeolit cu o varietate foarte mare de structuri fizice şi chimice.

ZeolitSpectrum are la bază zeolit de calitate înaltă, controlat şi verificat în mod continuu pentru siguranţa uitilzării sale. Certificat ca dispozitiv medical natural!

Zeolit - Supliment Alimentar

Poate fi frustrant pentru oameni, care sunt expuși unui volum mare de informații pe internet, să descifreze informaţiile corecte despre zeolit. Este supărător faptul că oamenii pot fi manipulaţi cu produse ‘’benefice’’ cu riscuri pentru sănătate si pentru propriul câştig.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 54/2018 care reprezintă transpunerea legislativă a Directivei Europene UE 2015/2283, toate suplimentele care conţin zeolit SUNT INTERZISE de la comercializare sau/şi promovare încă din anul 2018!!

Produsele care sunt INTERZISE – nu sunt sigure pentru organismul uman!

Deoarece nu orice zeolit = zeolit.

Ca în orice domeniu, dar mai ales când este vorba de ceea ce înghiţim, calitatea materiei prime este foarte importantă. Selecţia, analiza, garantarea purităţii materialului de pornire pentru siguranţa folosirii sale la oameni este foarte importantă. Majoritatea marilor producători români de suplimente alimentare cu zeolit, s-au conformat şi au sistat imediat producerea acestora încă din 2018.

Luând cunoştinţă de informarea de mai sus, nici o farmacie nu comercializează produse care conţin printre ingrediente zeolit – înregistrate ca suplimente alimentare.

Din păcate, pe internet, încă există diverse entităţi care comercializează în continuare produse cu zeolit sub diverse denumiri – în mod ilegal, ignorând astfel riscurile privind sănătatea oamenilor si efectele legii.

O altă manipulare a oamenilor este cu Zeolitul lichid. Zeolitul este un mineral solid din fire. Beneficiile sale pentru sănătate sunt datorate structurii sale specifice, în formă de fagure și a încărcăturii sale negative naturale. Această sarcină negativă permite zeolitului să atragă metale și toxine încărcate pozitiv precum un magnet în structura și să le scoată din corp. Orice manipulare a acestui solid (cum ar fi lichefierea), distruge structura benefică asemănătoare cuștilor și sarcina negativă, făcând ceea ce a rămas (un grup de elemente) inutil.

Zeolit - Dispozitiv Medical

Dispozitivele Medicale sunt produse medicale certificate pentru efectele lor terapeutice dovedide clinic, cu indicaţii clare de tratament, ca şi în cazul medicamentelor dar, fără să aibă efectele adverse ale medicamentelor.

Produsele ZeolitSpectrum sunt singurele produse cu zeolit certificate ca dispozitive medicale naturale datorită siguranţei şi efectelor dovedite clinic. Marcajul CE este tipărit pe eticheta produsului.

ZeolitSpectrum conţine cea mai sigură, pură şi eficientă formă de zeolit – singurul zeolit avizat pentru administrare internă.

Siguranţa materiei prime este esenţială! ZeolitSpectrum conţine zeolit doar din surse verificate şi certificate GMP (Good Manufacturing Practices), acesta fiind supus ulterior altor procese de purificare şi prelucrare pentru eliminarea eventualelor substanțe contaminante care mai pot rămâne în structura sa.

Astfel, în urma testelor de toxicitate, s-a obiectivat că ZeolitSpectrum nu este toxic, nu are riscuri, nu are efecte secundare!

ZeolitSpectrum este un produs sigur, reprezintă o garanţie a siguranţei, a calităţii şi a eficienţei acestor produse. Instrucţiunile de uitilizare sunt inscripţionate pe eticheta produselor.

ZeolitSpectrum este fabricat sub patent în Austria. Mai multe detalii privind importanţa materialului de pornire, pentru eficienţa sa ca produs medical, citeşte aici.

Este necesară detoxifierea/curăţarea?

Resimţi o oboseală nejustificată?
Ai probleme cu memoria? Concentrare scăzută?
Balonari, arsuri, diaree?
Colon iritabil?

Din păcate trăim într-o lume superchimizată, hrana fiind factorul numărul 1 responsabil pentru numărul mare de substanţe nocive acumulate în corpul nostru (metalele grele, pesticide, ierbicide, aditivi alimentari etc). Numărul adititivilor alimentari noi introduşi pe piaţă (E-uri, coloranţi, potenţiatori de gust, conservanţi) creşte exponenţial de la an la an.

Se consideră că peste 90% dintre bolile şi afecţiunile organismului sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine, substanţe chimice acumulate în organism din: alimentele procesate sau/şi tratate, alcool, ţigări, medicamente, aer poluat etc.

Astfel, în ziua de azi, oamenii sunt încărcați de oboseală nejustificată, probleme digestive, dureri de cap sau insomnie, dureri musculare sau articulare, boli ale tractului gastrointestinal (boli inflamatorii intestinale, colon iritabil), boli ale ficatului și rinichilor, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiovasculare și boli ale sistemului nervos central, dezechilibre hormonale, infertilitate, creştere în greutate, boli autoimune, alergii, autism, cancer – toate fiind corelate cu imposibilitatea neutralizării corecte a toxinelor şi metalelor grele din organism.

Din păcate Intestinul permeabil – reprezintă boala omului modern, este cauzată de nivelul ridicat de substanţe toxice. ZeolitSpectrum® consolidează şi fortifică bariera vitală a peretului intestinal.

Dovedit ştiinţific. Citeşte mai multe aici.

ZeolitSpectrum conţine micro particule cu dimensiuni de până la 0.4 microni (nm). Această gamă de microni asigură o detoxifiere completă a întregului corp. Particulele cele mai mici de zeolit sunt transportate în fluxul sanguin, în timp ce majoritatea particulelor rămân în tractul gastro-intestinal. Zeolitul este un mineral inert, nu reacţionează chimic, nu se metabolizează (nu se absoarbe ca în cazul medicamentelor) acţioneaza doar biofizic colectând toate metalele grele și toxinele, pe care apoi le elimină cu blândeţe şi în siguranță din corp.

ZeolitSpectrum este conceput să ofere o detoxifiere completă, pas cu pas.

Prevenţia este cel mai bun medicament!

Zeolit pulbere sau capsule?

Capsulele sunt bune pentru măsurarea dozelor iar administrarea lor este foarte ușoară, făcându-le partenerul ideal inclusiv în timp ce călătoriți sau când faceți sport.

Capsulele sunt pur vegetale (vegane).

Pulberea de uz intern poate fi ușor amestecată cu apă, după cum este necesar, de la o consistență pulpată până la o consistenţă de curgere. Când amestecați pulberea, este util să folosiți o linguriță. Nu inhalați pulbere. Recomandată în special persoanelor cu probleme de glutiţie.

Formele de prezentare:

Capsule ZeolitSpectrum® – 100 capsule
Capsule ZeolitSpectrum® – 200 capsule
Pulbere ZeolitSpectrum® – 100 gr

Cât timp şi cum trebuie să folosesc ZeolitSpectrum?

Este recomandată utilizarea ZeolitSpectrum pentru min. 12 săptămâni (3 luni) sau atât timp cât apar stresuri fizice recurente. Ce este foarte interesat este că zeolitul pare să elimine toxinele într-o anumită ordine. Mai întâi elimină metalele grele în primele câteva săptămâni, apoi elimină toxinele de prioritate secundară, inclusiv pesticidele, ierbicidele și alte subtanţe chimice nocive.

ZeolitSpectrum® Capsule: 2-3 capsule de 3 ori pe zi, după cum este necesar, cu un pahar de apă în timpul meselor.

ZeolitSpectrum® Pulbere: ½ linguriță de 2-3 ori pe zi, după cum este necesar, cu un pahar de apă în timpul meselor.

Regularitatea utilizării influențează eficacitatea, în timp ce întreruperile o pot reduce la minimum. Sunt recomandate următoarele perioade cronobiologice: 06:00 – 08:00; 13:00 – 15:00 ;18:00 – 20:00. Pentru utilizare peste noapte: 22:00.

Cu alte minerale/vitamine ZeolitSpectrum se poate lua concomitent.

Dacă urmaţi un tratament alopat, se recomandă o distanţă de 2 ore între ZeolitSpectrum şi alte medicamente.

Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport suficient de lichide în ceea ce privește rația zilnică, 2-3 litrii/zi.

În cazul chimioterapiei se recomandă întreruperea administrării de ZeolitSpectrum cu 2 zile înainte de începerea şedinţelor de chimioterapie şi reluarea administrării de ZeolitSpectrum după 2 zile de la încheierea şedinţelor.

Pot să mă simt rău după ZeolitSpectrum?

Răspunsul la această întrebare este categoric NU.

Zeolitul este un mineral inert. Nu se metabolizează, nu se descompune – cum se resorb medicamentele de exemplu. ZeolitSpectrum captează şi blochează substanţele nocive în structura sa şi le elimină în mod natural. Din moment ce nu există o forţă atât de puternică în organism pentru a descompune zeolitul, toxinele nu sunt niciodată expuse, ceea ce înseamnă că nu va exista niciodată o senzaţie de boală.

Majoritatea produselor din categoria detoxifiere, nu leagă/nu captează toxinele, sau au o legătura slabă. Toxinele care sunt scoase din celule de unele produse de detoxifiere inundă organismul, nefiind protejate în timpul circulaţiei lor în organism, ceea ce în cele din urmă ar putea să vă facă să vă simţiţi rău.

Când voi vedea rezultatele?

Sarcina toxică a tuturor este diferită și toată lumea prezintă simptome de toxicitate în diverse moduri. De la reacţii cutanate, la dureri de cap severe, oboseală nejustificată, memorie slabă până la diverse afecţiuni şi boli, metalele grele și toxinele perturbănd funcțiile normale ale organismului în moduri multiple şi diferite.

Zeolitul acționează ca un magnet prin atragerea toxinelor încărcate pozitiv și a metalelor grele în structura sa de tip cuşcă. Această acțiune este automată, așa că zeolitul lucrează întotdeauna pentru detoxifierea corpului și crearea unui mediu sănătos din interior. În funcție de gradul de toxicitate, puteți simți sau nu o diferență imediată.

Dacă nu simțiți o diferență imediată, nu trebuie să vă îngrijoraţi, zeolitul lucrează cu siguranţă în interiorul dumneavoastră. Zeolitul trece prin corpul nostru colectând toxinele și metalele grele și este eliminat în mod natural, fără ca noi să observăm. Cei care simt un efect imediat experimentează, de obicei, o energie crescută, un somn mai odihnitor.

Toate persoanele simt beneficii pe termen lung în diferite moduri, în funcție de problemele provocate de toxinele din organismul fiecăruia.

ZeolitSpectrum elimină vitaminele şi mineralele?

Răspunsul este categoric, NU.

Zeolitul are această capacacite extraordinară de a atrage în mod selectiv DOAR toxinele și metalele grele pe care le elimină în mod natural. Nu atrage vitaminele și mineralele benefice din corp.

Dimpotrivă, este chiar indicat să luaţi împreună cu ZeolitSpectrum suplimentele pe care le preferaţi, deoarece schimbul de ioni se face într-un mod mult mai eficient! Cu o mână cedează ce este mai bun, ce i se alătură, inclusiv mineralele benefice conţinute în structura sa precum: Ca, Mg, K, Na (minerale indispensabile organismului) şi cu cealaltă mână colectează precum o ”maşină de gunoi”, toate substanţele nocive din organism!

ZeolitSpectrum ajută în cancer?

ZeolitSpectrum, deşi nu este un panaceu, şi-a arătat eficienţa în multe afecţiuni: intoxicaţiile cu metale grele, pesticide şi xenoestrogeni, iradierea cu cesiu radioactiv, infecţiile intestinale, gastrite şi ulcere gastrice, diabet, hepatită, infertilitatea masculină, gută, eliminarea ureei din organism, autism. Stimulează imunitatea organismului, echilibrând toate procesele sistemice ale organismului.

Corpul uman este sănătos și funcţionează optim atunci când se află într-un interval de pH de 7,35-7,45. Când pH-ul este scăzut, corpul devine acid și acest mediu nu este unul bun pentru organism deoarece boala, bacteriile, ciupercile și virușii pot crește necontrolat. Sistemul imunitar devine adesea copleșit și prea slab pentru a lupta împotriva tuturor acestor invadatori simultan. În acest moment organismul cedează, imunitatea scade şi pot apărea simptome și boli inexplicabile. Principalul vinovat pentru creşterea acidităţii în sânge sunt de obicei toxinele care s-au acumulat de-a lungul timpului și determină scăderea pH-ului sub 7,35. Zeolitul, în sine, este un mineral alcalin, care ajută la reducerea acidității. În plus, ZeolitSpectrum ajută la restabilirea echilibrului natural al pH-ului în organism prin captarea acestor toxine din celule și transportarea lor în siguranță în afara corpului.

ZeolitSpectrum echilibrează PH-ul, blocând astfel creşterea celulor străine, fiind foarte util în tratamentul cancerului de diferite tipuri. Studiile efectuate în ultimele decenii au demonstrat că zeolitul se ataşează de celulele canceroase, declanşând apoptoza – moartea celulelor canceroase, distrugându-le. Echilibrând ph-ul mediului în care celulele bolnave se dezvoltă, ele mor, se autodistrug, astfel se explică stoparea sau chiar remisia multor tipuri de cancer.