Afecţiuni

Intestin Permeabil

Intestinul permeabil - cauza modernă, ascunsă, a multor boli şi afecţiuni.

Vă simţiţi adeseori obosiţi, slăbiţi, fără energie? Vă luptaţi constant cu răceli? Vă sunt familiare intoleranţele alimentare, alergiile şi digestia deficitară? Dacă aţi observat deja că aveţi mai puţină energie decât de obicei, sindromul de intestin permeabil poate fi cauza şi este recomandat un consult medical.

Organismul nostru este din ce în ce mai încărcat şi otrăvit de poluanţi din mediu şi alimentaţie. Acest proces solicită foarte mult organele implicate în detoxifiere, în special ficatul. În cazul în care aveţi un intestin permeabil poluanţii trec în mod repetat în sistemul circulator, detoxificarea este în consecinţă îngreunată iar sistemul imunitar este slăbit. Pierderea performanţei, oboseala din timpul zilei, lipsa de energie, epuizarea, de asemenea infecţiile sau bolile recurente sunt posibile simptome/efecte ale unui intestin permeabil.

Ce este exact un intestin permeabil?

O mucoasă intestinală intactă reprezintă o barieră protectoare importantă în faţa substanţelor dăunătoare şi a pătrunderii lor în sânge. Această funcţie - de  barieră naturală - a intestinului poate fi afectată de nivelul mare de toxine care ne invadează zilnic. Dezechilibrele florei intestinale, alergiile alimentare, şi mai presus de orice, schimbările cronice de la nivelul mucoasei intestinale, ne induce o permeabilitate crescută a peretelui intestinal. Astfel, organismul se confruntă cu o multitudine de substanţe străine şi dăunatoare, cărora trebuie să le facă faţă cât mai repede. Infecţiile ascunse de asemenea, care câteodată pot trece neobservate mult timp, sunt un posibil declanşator al multor boli secundare.

Suportul natural al detoxifierii intestinului

Studiile au arătat faptul că administrarea de Zeolit Spectrum, întăreşte funcţia peretelui intestinal şi astfel bariera protectoare a organismului îşi reia rolul atât de important împotriva substanţelor străine. În plus, zeolitul pur, microactivat conţinut de Zeolit Spectrum, singurul zeolit avizat pentru uz intern, atrage în mod selectiv, doar substanţele nocive, toxinele, metalele grele (plumb, arsenic, crom, nichel etc.) şi amoniul din tractul intestinal şi le ţine captive în structura sa până la eliminarea pe căi naturale. În plus, în mod simultan, zeolitul microactivat eliberează mineralele pe care le conţine, şi anume magneziul şi calciul, în organism. Acest efect de curăţare/detoxifiere selectivă nu numai că fortifică bariera protectoare a peretelui intestinal, dar susţine şi sistemul imunitar în acelaşi timp.

Bucuraţi-vă de funcţionarea organismului Dvs. la capacitate maximă, de vitalitate şi energie, de o stare de bine generală ca urmare a purificării organismului cu Zeolit Spectrum. O schimbare activă a stilului de viaţă, cu orice contribuţie în reducerea stresului asupra intestinelor şi implicit a organismului Dvs, sunt esenţiale în viaţa contemporană.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *