Considerăm că trebuie să fim conștienți de efectele potențial tragice și dăunătoare ale numeroaselor substanțe chimice care ne atacă organismul zilnic.

Trăim într-o civilizație supra-chimizată. Pe piață există mai mult de 200.000 de substanțe chimice și în fiecare an apar aproximativ 1000 de substanțe noi.

Ideea de protecție a organismului este din ce în ce mai indispensabilă în ultimul timp, tocmai pentru că suntem expuși zilnic la un întreg amalgam de substanțe dăunătoare, substanțe chimice, toxine, metale grele, radicali liberi și alți agenți mutageni. Toate aceste substanțe reprezintă în sensul cel mai abrupt ‘’catalizatori’’ pentru numeroase boli și afecțiuni. Se apreciază că peste 90% dintre bolile și afecțiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine și substanțe chimice toxice care pot provoca în organism dezechilibre grave.

Prevenirea și evitarea sunt elementele cheie. Detoxifierea, eliminarea substanțelor chimice din corp reprezintă azi o necesitate zilnică.

V-ați pus vreodată întrebarea? Dacă alimentele din colțul Bio al supermarketurilor sunt Bio, CELELALTE – cum sunt? Vorbim de hrana ‘‘sănătoasă’’ cu: legume, fructe, pește, carne, pâine, ouă, lapte, mezeluri etc. Din păcate, toate alimentele din ziua de azi sunt procesate, tratate și/sau modificate. Pe lângă hrana zilnică, mediul în care lucrează unii dintre noi, apoi bine cunoscuta problemă a aerului poluat pe care îl respirăm, medicamentele – luate din ce în ce mai mult, alcoolul, fumatul – sunt factorii principali care ne influențează sănătatea.

ZeolitSpectrum conține singurul zeolit certificat pentru administrare internă, notificat ca DISPOZITIV MEDICAL NATURAL CE1254, cu efecte dovedite clinic de captare și eliminare a tuturor contaminanților din organism.

ZeolitSpectrum poate fi folosit zilnic pentru curățarea zilnică a organismului sau terapeutic, ca însoțitor în tratamentul multor boli și afecțiuni.

Tocmai datorită acestor beneficii multiple ZeolitSpectrum este foarte util (acoperă tot spectrul: de la prevenție până la afecțiunile cele mai grave) reprezentând un tratament foarte sigur, 100% natural, eficient și practic.

ZeolitSpectrum conține 100% zeolit purificat, micronizat, dublu activat – după o metodă patentată, fabricat în Austria, studiat științific, certificat ca dispozitiv medical.

Află prin câteva întrebări simple dacă și tu poți include ZeolitSpectrum în viața ta.

  Chestionar

  - Simți o stare de oboseală generală? DaNu

  - Cunoști sursa tuturor alimentelor pe care le mănânci și te asiguri că sunt naturale? DaNu

  - Este astâzi detoxifierea/curățarea organismului necesară? DaNu

  - Dacă nivelul de toxine din organism scade, IMUNITATEA crește? DaNu

  Apasă TRIMITE pentru a primi un cupon de EXTRA - REDUCERE de 10% valabil până la data de 31 OCTOMBRIE, la toate pachetele noastre de pe www.zeolitspectrum.ro

  Sunt de acord cu transmiterea datelor mele către zeolitspectrum.ro
  Pentru mai multe informaţii privind modul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, consultaţi Politica de condifenţialitate

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *