Detoxifiere

Care este diferenţa dintre ZeolitSpectrum și alte produse pe bază de zeolit?

Zeolitul este un mineral remarcabil a cărui existență în natură se cunoaște de mii de ani, dar care abia recent, în epoca noastră, a început să fie descoperit pentru proprietăţile lui remarcabile şi folosit industrial, în agricultură, pentru filtrarea apelor etc.

Zeoliţii au început să se formeze cu milioane de ani în urmă la contactul lavei fierbinţi, provenite din adâncurile pământului, cu apele mărilor și oceanelor, motiv pentru care el este un mineral răspândit în diferite zone de pe glob.

În lume nu există un singur tip de zeolit, ci zeci sau poate chiar sute, însă singurul zeolit ce poate fi administrat intern și are efecte pozitive demonstrate clinic la nivelul organismului uman este zeolitul folosit la fabricarea dispozitivului medical ZeolitSpectrum.

Prin ce se deosebește ZeolitSpectrum de alte produse pe bază de zeolit?

Începând cu luna septembrie a anului 2018, în Uniunea Europeană a fost interzisă prin lege producerea și comercializarea suplimentelor alimentare pe bază de zeolit deoarece efectele acestora asupra organismului uman erau incerte și nu existau studii clinice care să demonstreze acțiunea lor.

Spre diferență de suplimentele alimentare, un dispozitiv medical este un produs pe care îl poți administra cu încredere deoarece comercializarea lui a fost precedată de nenumărate studii clinice randomizate, experimente de laborator și administrări ale produsului într-un mod controlat și atent supravegheat de cercetători cu autoritate în domeniu.

Astfel, produsul patentat ZeolitSpectrum, fabricat în Austria, nu se încadrează în categoria suplimentelor alimentare, ci a fost certificat ca dispozitiv medical natural CE 1254 și aprobat pentru administrare internă, cu rezultate concrete și concludente.

În ceea ce privește calitatea, ZeolitSpectrum este un produs Premium deoarece respectă toate standardele de calitate impuse producătorilor de dispozitive medicale din Uniunea Europeană și a fost creat prin metode speciale de producție, de către oameni instruiți în acest sens.

De ce a fost necesar ca suplimentele alimentare pe bază de zeolit să fie interzise prin lege?

În rândul mineralelor, zeolitul are o proprietate unică. Datorită încărcăturii sale energetice negative, el reacționează cu metalele grele, agenții patogeni, substanțele nocive, precum și unii factori alergeni, toate elemente cu încărcătură pozitivă. Astfel, el atrage asupra sa ca un magnet tot ceea ce este nociv din corp, contribuind astfel la un proces intens de detoxifiere.

Dorind să profite de această proprietate nemaiîntâlnită a zeolitului, o mulțime de companii farmaceutice au început să producă pe bandă suplimente alimentare cu zeoliţi și să le promoveze pe piață, fără însă a testa și efectele lor asupra corpului uman.

Dar așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, nu orice tip de zeolit, ci doar zeolitul din compoziția dispozitivului medical ZeolitSpectrum a fost demonstrat clinic că poate fi administrat intern în condiții de maximă siguranță, fără efecte secundare. Astfel, din lipsă de dovezi clare cu privire la tipul de zeolit pe care îl conțineau, suplimentele alimentare pe bază de zeolit au fost interzise de pe piață.

De ce să începi chiar acum o cură cu ZeolitSpectrum?

Indiferent de afecțiunile de care suferi, începe chiar acum o cură cu ZeolitSpectrum deoarece ai garanția unui produs medical sigur, cu efecte garantate, demonstrate prin studii clinice! Mediul în care trăim în ziua de azi este un mediu foarte poluat în care oricât de mult am încerca să ne ferim de tot ce este rău, tot suntem expuși la acțiunea substanțelor nocive.

Alimentele pe care le consumăm sunt pline de substanțe chimice, unele folosite ca îngrășăminte pentru obținerea unei producții mai mari, iar altele pur și simplu preluate din sol, apă și aer, poluate cu gazele toxice rezultate din industrie.

De aceea, indiferent de cât de sănătos am încerca să ne hrănim și cât de mult sport am face, prin alimentele pe care le consumăm, aerul pe care îl respirăm și radiațiile la care ne expunem suntem intoxicați zi de zi cu diferite substanțe care mai de care mai nocive, a căror acțiune o putem combate din fericire acum, cu ZeolitSpectrum dispozitiv medical 100% natural.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.