Beneficii

Corpul este un sistem holistic. Din acest motiv fiecare celulă este importantă pentru o funcționare corespunzătoare și pentru o sănătate bună. Deoarece diferitele funcții ale corpului se suprapun, o supraîncărcare a componentelor sistemului poate afecta negativ întregul corp. În schimb, ameliorarea părților specifice ale sistemului (de ex., tractul gastrointestinal, intestinul – centrul sistemului imunitar) poate influența într-un mod semnificativ pozitiv întreg corpul. Tractul gastrointestinal este adeseori originea bolilor. O permeabilitate sporită a peretelui intestinal este adeseori asociată cu sindromul de colon iritabil precum și cu reacțiile imune sporite (alergii, reacții autoimune) sau cu o supraîncărcare a funcției ficatului, imunitate scăzută şi o dezechilibrare a tuturor componentelos sistemului nostru.

Beneficii

Beneficii Zeolit Spectrum

Corpul este un sistem holistic. Din acest motiv fiecare celulă este importantă pentru o funcționare corespunzătoare și pentru o sănătate bună.

Deoarece diferitele funcții ale corpului
se suprapun, o supraîncărcare a componentelor sistemului poate afecta negativ întregul corp. În schimb, ameliorarea părților specifice ale sistemului (de ex., tractul gastrointestinal, intestinul – centrul sistemului imunitar) poate influența într-un mod semnificativ pozitiv întreg corpul.

Tractul gastrointestinal este adeseori originea bolilor

Tractul gastrointestinal este adeseori originea bolilor

O permeabilitate sporită a peretelui intestinal este adeseori asociată cu sindromul de colon iritabil precum și cu reacțiile imune sporite (alergii, reacții autoimune) sau cu o supraîncărcare a funcției ficatului, imunitate scăzută şi o dezechilibrare a tuturor componentelos sistemului nostru.

Zeolit Spectrum flacon 200 capsule

Intestinul permeabil – boala omului modern

Părintele medicinei, Hipocrate spunea: “toate bolile pornesc de la intestin”. Peste 80% din activitatea imunitară are loc în intestine! Intestinele reprezintă centrul sistemului imunitar, protejează organismul de poluanţi, deşeuri, alergeni, împedicând intrarea lor în organism. Aici au loc cele mai importante reacții de apărare ale organismului. Tot ele reprezintă principalul canal de detoxifiere al organismului.

Află mai multe

intestinul permeabil - boala omului modern
intestinul permeabil - boala omului modern
Zeolit Spectrum capsule
Zeolit Spectrum capsule

Excelent însoțitor în diverse afecțiuni

Dacă cauzele bolilor sunt eliminate de la sursă, circulațiile nedorite (în termeni de consecințe și de anvergură) pot fi afectate sau chiar întrerupte sau prevenite. În acest sens, conform cu mecanismul său principal fizic de acțiune, zeolitul pur micro-activat leagă contaminanții în mediul gastrointestinal, întărește funcția peretelui intestinal și ameliorează sistemele rămase din corp. Alte beneficii sistemice indirecte rezultate din această relație cauză-efect, sunt descrise în următoarele secțiuni.

Află mai multe

Crește imunitatea

Se consideră că organismul trebuie să lupte anual cu 17 kg de radicali liberi din hrană, din apă și din aer, însă mecanismele sale de apărare nu sunt întodeauna capabile să facă acest lucru sau sunt slăbite, astfel că în locurile unde aceștia se acumulează cel mai mult apar procese inflamatorii cronice, boli degenerative, inflamații dar și tumori, cărora le place prezența acestor ’’ajutoare’’.

Află mai multe

Imunitate sporită
Imunitate sporită
plin de energie
plin de energie

Energie mai mare

Simptome precum: insomnie, o concentrare mai scăzută, o memorie mai slabă, depresie, anxietate sau o oboseală nejustificată pot fi semnele unui nivel mare de toxine și metale grele în corp. Detoxifierea de metalele grele și toxine duce la un somn odihnitor și creșterea bunei dispoziții. Un studiu arată că acumularea mercurului în corp duce la depresie, teamă, nervozitate excesivă și anxietate.

De multe ori aceste simptome sunt trecute cu vederea și sunt puse pe seama stilului de viață haotic. De fapt, este vorba de o acumulare a toxinelor și a metalelor grele.

Excelent și în curele de slăbire

Primul pas în orice cură de slăbire îl reprezintă – detoxifierea. Toxinele obișnuiesc să se acumuleze în depozitele de grăsime. Zeolitul este un mineral inert, nu se metabolizează, nu are efecte secundare. ZeolitSpectrum acționează exact ca o ”maşină de gunoi”, eliminând în siguranță deșeurile zilnice din corpul nostru prin scaun, fără a împovăra metabolismul.

Împreună cu dieta pe care o urmați, ZeolitSpectrum vă va ajuta să scăpați mai ușor de kg în surplus și de toxinele din corpul dvs. Consumați întodeauna 2-3 l de apă pe zi. Exercițiile fizice, plimabările sunt de asemenea foarte importante pentru o minte și un un corp sănătos!

aport corespunzator de apa
aport corespunzator de apa