Politica de retur – zeolitspectrum.ro

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanță, notificând în scris, pe e-mail, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice (art. 2 alin. 1).

În conformitate cu art. 16 din OUG nr. 34/2014, sunt exceptate de la exercitarea dreptului legal de retragere produsele care au fost desigilate după livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igienă sau protecție a sănătății.

Prin urmare, Cumpărătorul ia la cunoștință faptul că nu se va putea prevala de dreptul său legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, testate sau utilizate, a căror nouă comercializare de către A&A NOVO BIOCENTRUM SRL ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumatori.

Se accepta returul in termen de 30 de zile de la primirea coletului.

Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o comunicare scrisa sau verbala prin una din cele 2 modalitati:

– la adresa de email office@zeolitspectrum.ro
– la numarul de telefon 0742 617 675

Se va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, de catre una din firmele de curierat cu care colaboram.

În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili ziua şi adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur şi de asemenea se vor confirma contul si banca unde se vor returna banii.

Suma achitata initial de client va fi rambursata, in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului de retur la sediul A&A NOVO BIOCENTRUM. Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.

In cazul în care clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul.

A&A NOVO BIOCENTRUM SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 5 zile calendaristice: office@zeolitspectrum.ro.

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.