Crește imunitatea

Studiile demonstrează că o concentraţie mai mare de zeolit întăreşte sistemul imunitar. ZeolitSpectrum prezintă o activitate antioxidativă foarte ridicată. Combate stresul oxidativ, împiedicând formarea radicalilor liberi.

Este demonstrat clinic cum zeolitul pur, microactivat este capabil să regleze metabolismul împiedicând formarea radicalilor liberi şi mai ales a anumitor specii de oxygen reactive (ROS). De asemenea s-a observant că concentrații mici de microzeolit au indus un efect antiviral foarte scăzut sau activitatea antivirală nu a fost observată deloc, în timp ce concentrațiile mai mari au indus un efect inhibitor semnificativ la proliferarea virală. Microzeoliţii au inhibat proliferarea virală a HSV 1, coxsackievirus B5 și echovirus 7 mai eficient decât adenovirus de tip 5. Efectul antiviral pare a fi nespecific și este probabil bazat pe încorporarea particulelor virale în porii agregatelor de microzeoliţi activaţi. Rezultatele indică aplicarea terapeutică a ZeolitSpectrum, fie local (cu pulberea din capsulă) împotriva infecțiilor cu herpesvirus, fie oral în cazurile de adenovirus sau infecții cu enterovirus.

ZeolitSpectrum®
crește imunitatea

Studiile demonstrează că
o concentraţie mai mare
de microzeolit întăreşte
sistemul imunitar.


ZeolitSpectrum prezintă o activitate antioxidativă foarte ridicată. Combate stresul oxidativ, împiedicând formarea radicalilor liberi.

Este demonstrat clinic cum zeolitul pur, microactivat este capabil să regleze metabolismul împiedicând formarea radicalilor liberi şi mai ales a anumitor specii de oxygen reactive (ROS).

De asemenea s-a observant că concentrații mici de microzeolit au indus un efect antiviral foarte scăzut sau activitatea antivirală nu a fost observată deloc, în timp ce concentrațiile mai mari au indus un efect inhibitor semnificativ la proliferarea virală.

Microzeoliţii au inhibat proliferarea virală a HSV 1, coxsackievirus B5 și echovirus 7 mai eficient decât adenovirus de tip 5. Efectul antiviral pare a fi nespecific și este probabil bazat pe încorporarea particulelor virale în porii agregatelor de microzeoliţi activaţi.

Rezultatele indică aplicarea terapeutică a ZeolitSpectrum, fie local împotriva infecțiilor cu herpesvirus, fie oral în cazurile de adenovirus sau infecții cu enterovirus.