sprijin natural in chimioterapie
Afecţiuni

ZeolitSpectrum, un sprijin natural în chimioterapie

Efectele secundare ale chimioterapiei sunt adesea motivul întreruperii premature a tratamentului. Medicii oncologi recomandă terapii suplimentare pentru o mai bună toleranță. ZeolitSpectrum reprezintă un bun sprijin natural, dovedit științific.

Diagnosticul de cancer nu este un lucru comun - boala și tratamentul solicită foarte mult atât fizicul cât şi psihicul pacientului. O multitudine de examinări, chimioterapii, intervenţii chirurgicale și numeroase spitalizări fac, de asemenea, parte din diagnostic. Tratamentul cancerului este unul de durată și este foarte obositor pentru cei afectați. Din când în când se întâmplă ca terapiile pentru cancer să nu fie bine tolerate și, prin urmare, chiar să fie întrerupte prematur. În astfel de cazuri, oncologii tratanți recomandă măsuri și terapii suplimentare de susținere pentru a obține o tolerabilitate bună și mai puține întreruperi ale chimioterapiilor.

Tolerabilitate mai bună a chimioterapiei

Chimioterapia sau alte terapii oncologice reprezintă o șansă bună de a câștiga lupta împotriva cancerului și, prin urmare, sunt proceduri standard pentru aproape toate tipurile de cancer. Scopul acestor terapii este de a ucide celulele tumorale - protejând în același timp, pe cât posibil, celulele sănătoase ale corpului. Este important ca doza de terapie calculată de medici și ciclurile de chimioterapie să poată fi tolerate și luate sau administrate. Deoarece multe dintre aceste tratamente sunt asociate și cu efecte secundare induse de chimioterapie la nivelul organelor digestive, medicii recomandă de obicei terapii de susținere - cum ar fi administrarea de ZeolitSpectrum.

ZeolitSpectrum - ajutor din natură

ZeolitSpectrum conţine 100% zeolit pur, micro-activat, un mineral natural cu origine vulcanică, care aparține celor mai importante materiale naturale de pe pământ. Nu este cunoscut de mulți oameni, dar are un efect unic: captează substanțele nocive din tractul gastro-intestinal și le elimină în mod natural, prin scaun. În locul lor, sunt eliberate în organism minerale valoroase precum magneziu, calciu, sodiu și potasiu. Aceasta se numește schimb ionic.

Accentul în medicină se pune pe sănătatea intestinală, deoarece dacă intestinul este dezechilibrat, multe alte sisteme suferă, iar oamenii nu mai sunt la fel de rezistenți.

Într-un studiu clinic, recunoscut științific, s-a arătat că zeolitul purificat din ZeolitSpectrum îmbunătățește în mod demonstrabil toleranța la chimioterapie.

1) Chimioterapia este mai bine tolerată:

71,7% dintre pacienții tratați au fost capabili să finalizeze mai mult de 8 cicluri de chimioterapie datorită administrăţii de ZeolitSpectrum și au avut mai puține întreruperi ale tratamentului sau reduceri ale dozelor. În plus, valorile hemoleucogramei au fost mai bune la subiecții care au luat ZeolitSpectrum. Un efect secundar foarte cunoscut al chimioterapiei, neuropatia, a fost, de asemenea, redus, în special la subiecții de sex masculin. Au prezentat mai puține furnicături, amorțeli, arsuri și dureri la membre.

2) Intestinul este întărit și funcţia ficatului este susţinută:

După cum am menționat mai sus, pacienții cu cancer au adesea probleme cu tractul gastro-intestinal. Deoarece celulele bune ale mucoasei se divid la fel de repede ca și celulele canceroase, ele devin o țintă nedorită a chimioterapiei sau radioterapiei. Rezultatul este adesea diaree, probleme cu stomacul, constipație sau chiar flatulență.

În cadrul studiului clinic, s-a demonstrat că diareea, flatulenţa şi durerile abdominale pot fi reduse într-un mod natural prin administrarea de ZeolitSpectrum. În plus, mucoasa intestinală se regenerează și procesele inflamatorii din intestin sunt atenuate. Mai mult, microbiomul este îmbunătățit. La fel şi ficatul, valorile hepatice fiind reechilibrate. Suplimentar, datorită captării selective a amoniului și a substanțelor toxice din tractul gastro-intestinal, peretele intestinal este reparat și întărit.

Păstrarea Calității Vieții

Este important ca bolnavii de cancer să știe că nu sunt neputincioși în fața efectelor secundare și că le pot contracara cu măsuri și terapii de susținere. Acest lucru îi încurajează să treacă bine prin terapia cancerului. Prin urmare, un obiectiv important este menținerea sau stabilizarea calității vieții în timpul și după tratamentul cancerului.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *