Detoxifiere

ZeolitSpectrum – zeolit pur microactivat: eficienţă dovedită şi recunoscută ştiinţific

Efectele pozitive ale ZeolitSpectrum sunt dovedite ştiinţific şi recunoscute internaţional

Spre deosebire de descoperirea accidentală, cercetarea reprezintă căutarea sistematică a unor noi constatări ştiinţifice, cât şi documentarea şi publicarea lor. Cercetarea permanentă este o componentă esenţială a documentării şi astfel a explicării pe larg a gamei mari de aplicabilităţi şi proprietăţi ale acestui tip de zeolit.

În cooperare cu oameni de ştiinţă şi universităţi, acestea au fost cercetate şi dezvoltate continuu pentru mai mult de 15 ani. Producătorul austriac are în acest moment acorduri de cercetare cu cinci universităţi europene diferite.

În 2015, a fost efectuat un studiu dublu-orb controlat prin placebo (studiu standard de aur) cu analiza statistică adecvată. Sub supervizarea directă a Prof. Dr. Manfred Lamprecht şi în cooperare cu un laborator independent al Universităţii Medicale din Graz, efectele pozitive în fortifierea peretelui intestinal şi prevenirea „sindromului de intestin permeabil” la oameni au fost ştiinţific demonstrate şi publicate într-un jurnal medical renumit.

Astfel, zeolitul pur, microactivat oferă o eficacitate mult marită şi dovedită ştiinţific, şi asta în cea mai mare siguranţă - garantată, testată, verificată şi permanent monitorizată!

Mineralul vulcanic zeolit clinoptilolit a fost creat prin combinarea magmei lichide cu apa de mare preistorică. Acesta este materia primă pentru ZeolitSpectrum fiind optimizat pentru consumul uman printr-un proces unic de purificare şi micronizare. Controale constante asigură calitatea şi eficacitatea înaltă ca dispozitiv medical natural conform Directivei Europene 93/42/CEE.

ZeolitSpectrum reprezintă un aliat necesar şi de încredere al sănătăţii noastre.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *