Detoxifiere, Lifestyle

Resetarea organismului. YOGA şi ZEOLITSPECTRUM

În ultima perioadă, viaţa noastră socială a fost complet bulversată. În timp ce unele persoane au folosit timpul câştigat ca o bună ocazie să adopte o dietă sănătoasă şi să se menţină în formă prin exerciţii efectuate acasă, exact opusul acestora a fost realitatea altoră. Stres pur. Ceea ce se aplică şi organelor noastre implicate în detoxifiere.

Normalitatea se instalează încetul cu încetul, şi asta face ca perioada aceasta să fie ideală pentru restartarea sistemului de detoxifiere propriu organismului în vederea acumulării rezistenţei necesare în faţa vieţii cotidiene reintrate în ritmul firesc.

ZeolitSpectrum este perfect structurat pentru a stimula organele şi metabolismul. Anumite posturi, cunoscute sub numele de asane, sunt foarte eficiente în susţinerea organelor angrenate în detoxifiere. Prin anumite mişcări aceste organe sunt masate şi stimulate să funcţioneze mai eficient. O parte din toxinele acumulate în organism sunt eliminate prin rinichi. Alte toxine se întorc în intestine prin circulaţia enterohepatică a ficatului. De acolo, ajung să fie eliminate într-un final prin mişcările peristaltice.

Şi exact acolo în intestine – centrul sistemului nostru imunitar, ZeolitSpectrum îşi aduce valorosul aport precum un dirijor al detoxifierii. Datorită modului în care acţionează, elimină sigur şi eficient toate toxinele prin intermediul scaunului sau/şi urinei, fortificând în acelaşi timp şi peretele intestinal!

În cazul în care substanţe dăunatoare rămân în intestine, acestea slăbesc funcţia protectoare a peretelui intestinal. Ca urmare, acesta poate să devină permeabil, lăsând să treacă substanţe nocive în organism. Putem deveni în felul acesta susceptibili la infecţii, să ne simţim obosiţi şi letargici, cu probleme de concentrare şi somn.

Astfel, beneficiile sunt resimţite de organism prin simpla detoxifiere intestinală efectuată de ZeolitSpectrum, dar şi de sistemul imunitar, scutul nostru în faţa patogenilor.

În combinaţie cu Detox-Yoga creăm o minunată resetare a corpului, minţii şi sufletului.

Namaste.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.