Detoxifiere, Lifestyle

Postul, ocazie excelentă pentru detoxifiere

“Detox” este o abreviere pentru “detoxifiere” şi se traduce prin “eliminarea toxinelor”. Este un subiect de actualitate şi foarte dezbătut. În special stilul de viaţă contemporan, caracterizat de o dietă nesănătoasă plină de aditivi, grăsimi, zahăr, nicotină şi alcool, toxine din mediu şi stres, ne face să ne reevaluăm sănătatea. Când suntem afectataţi de toate acestea, epuizarea, scăderea performanţei, problemele de somn şi susceptibilitatea la infecţii ne duce bineînţeles la o căutare pe internet pentru o cură de detoxifiere care să ne ajute.

Prin diverse metode precum o dietă sănătoasă cu multe fructe şi legume, mai multă mişcare, exerciţii de relaxare şi băi, încercăm să ne luptăm cu toxinele acumulate în organism. În mod natural corpul uman se curăţă singur şi excretă substanţele nedorite prin organele detoxifiante ca ficatul, rinichii, intestinele şi pielea. Dar, în zilele noastre, atât de multe toxine şi subsanţe nocive sunt absorbite, că organismul uman este suprasolicitat şi nu reuşeşte să le elimine complet. Astfel, curele regulate de detoxifiere sunt ideale pentru a ajuta pielea, sistemul limfatic, intestinele şi organele interne.

Este deci recomandat să ne pregătim intestinul înaintea unui cure de detoxifiere. Cu bacteriile sale benefice, acesta este un factor crucial în eliminarea toxinelor şi bacteriilor dăunatoare şi ar trebui, în mod natural, să funcţioneze corect şi fără sincope. O proporţie optimă de bacterii benefice este importantă pentru o floră intestinală sănătoasă şi un sistem imunitar puternic.

Cu ajutorul unui mineral natural de înaltă calitate, puteţi să vă fortifiaţi cu uşurinţă peretele intestinal şi să vă amplificaţi beneficiile detoxifierii. Acest mineral natural se numeşte zeolit. Acesta este un mineral de origine vulcanică şi unul dintre cele mai importante minerale naturale. Multe persoane nici nu sunt conştiente de existenţa lui, cu toate că are un efect unic, care mai presus de toate se potriveşte perfect în orice regim de detoxifiere: este un liant extrem de eficient şi se ataşează atât de metalele grele: plumb, arsenic, cadmiu, crom şi nichel din tractul gastro-intestinal, cât şi de deşeuri metabolice, precum amoniu, şi le elimină cu uşurinţă prin scaun. Prin această calitate îndepărtează în siguranţă toţi poluanţii.

De reţinut! Zeolitul din ZeolitSpectrum este singurul zeolit certificat pentru administrare internă fiind avizat ca dispozitiv medical natural.

Postul este o ocazie excelentă pentru a da intestinului o pauza binemeritată, pentru a-l detoxifia şi în acelaşi timp a-l fortifia.

Pur şi simplu, natural!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.