Ne dezinfectăm mâinile, dar ajută să ne curăţăm şi organismul!
Lifestyle

Ne dezinfectăm mâinile, dar ajută să ne curăţăm şi organismul!

Intestinul este centrul sănătăţii noastre

În vremuri de stres crescut, mai ales cel viral, este cu atât mai important să acordăm atenţie sistemului nostru imunitar. 80% din sistemul nostru imunitar este localizat în intestine. Aici este exact şi locul unde lucrează şi ZeolitSpectrum - maestrul detoxifierii.

Zeolitul micro-activat din ZeolitSpectrum fortifică intestinul şi în acelaşi timp elimină toxinele din tractul gastro-intestinal. De acest proces beneficiază nu numai organismul, dar şi sistemul imunitar responsabil cu protecţia împotriva patogenilor.

Vă mai recomandăm să evitaţi stresul şi să adoptaţi o dietă echilibrată bazată pe produse de calitate. Exercitiul fizic regulat şi evitarea stimulilor au la rândul lor beneficii mari pentru sănătate.

Recomandările expertului în zeolit micro-activat Prof. Karl Hecht

“Având ca bază studii recente, în noul context dat de COVID-19 (coronavirus), prevenţia activă cu minim 2 doze zilnice, de zeolit micro-activat administrat pe cale orală este absolut recomandată”.

Dr. med. habil. Karl Hecht – Doctor în Ştiinţe Medicale şi autor al multor studii, Profesor de Neurofiziologie, Profesor Emerit de Fiziologie Patologică Clinică şi Experimentală la Universitatea Humboldt (Charité) din Berlin, cu 20 de ani experienţă în cercetarea zeolitului micro-activat şi a efectelor acestuia asupră sănătăţii.

Înbunătăţiţi-vă sistemul imunitar cu ZeolitSpectrum. Zeolitul micro-activat din ZeolitSpectrum:
Curăţă din interior prin legarea de poluanţii ajunşi din mediu în tractul gastrointestinal şi eliminarea lor prin scaun*;
Întăreşte sistemul imunitar şi influenţează în mod semnificativ sănătatea şi starea de bine;
Elibereaza şi protejează intestinul pe termen lung făcând imposibilă reabsorbţia substanţelor dăunătoare.

*Efectul principal scontat: prin captarea de toxine şi metale grele (plumb, cadmiu, arsenic, crom şi nichel) inclusiv amoniul din tractul gastrointestinal, fortifică bariera reprezentata de peretele intestinal.

Bucuraţi-vă de viaţă! Bucuraţi-vă de sănătate!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *