Detoxifiere

Importanța detoxifierii pentru organism

Detoxifierea nu mai este pentru mulți dintre noi un concept străin. Mai nou, atât nutriționiștii cât și doctorii recomandă curele de detoxifiere ca metodă de curățare și fortifiere a organismului.

Păna nu de mult curele de detoxifiere se recomandau de minim două ori pe an, atât pentru pregătirea corpului de a se acomoda mai ușor la schimbările de temperatură dintre anotimpuri, cât și pentru eliminarea substanțelor nocive din organism.

În prezent, din păcate trăim într-o civilizație suprachimizata. Pe piața exista mai mult de 200.000 de chimicale și în fiecare an se introduc aproape 1000 de substanțe noi care invandeaza piața. Ele se numesc mutagene si multe sunt cancerigene.

În prezent, cu excepția produselor BIO, toate alimentele sunt procesate, tratate, inclusiv legumele și fructele. Considerăm ca în ziua de azi nu mai putem vorbi de o detoxifiere anuală sau bianuală, ci de o prevenție continuă, o curațare continuă a corpului de acești invadatori zilnici. Zilnic ne hrănim cu ce ne pun la dispoziție rafturile din supermarket, zilnic respirăm un aer din ce în ce mai poluat astfel că o curățare zilnică, sigură si eficientă este aproape indispensabilă în prezent.

Care este cea mai simplă metodă prin care poți să elimini toxinele din corp?

Există cure drastice de detoxifiere care trebuiesc efectuate sub îndrumarea unui specialist nutriționist, sau ZeolitSpectrum cu ajutorul căruia poți elimina sigur și eficient metalele grele și toxinele din corp.

ZeolitSpectrum este un produs medical natural ce conține singurul zeolit ce poate fi utilizat în condiții de maximă siguranță, pentru uz intern. Zeolitul este o substanță minerală formată cu milioane de ani în urmă prin contactul lavei vulcanilor cu apa mării. Cuvantul zeolit provine din limba greacă care se traduce prin piatra care fierbe.

Consumat conform indicațiilor din prospect, ZeolitSpectrum are proprietăți remarcabile de detoxifiere ajutând la refacerea completă a organismului. Odată ajuns în corp, acest mineral reacționează cu substanțele chimice toxice încăracate pozitiv din interiorul organismului, le captează și activează sistemul imunitar, reface celula hepatică, protejează creierul, întărește oasele și induce o stare generală de bine.

Cum influențează detoxifierea sănătatea organismului?

În continuare, pentru a prezenta mai bine avantajele detoxifierii, am compus o listă cu șapte motive pentru care aceasta practică este atât de importantă pentru un corp sănătos și o minte ageră.

#1 Îți reîncarcă bateriile

Dacă nu ai ținut niciodată o cură de detoxifiere, s-ar putea să ai impresia că energia ta de acum se datorează consumului de cafeină și zahăr care se regăsesc în băuturile și dulciurile pe care le savurezi zi de zi. Dar în realitate, aceste substanțe nu fac decât să-ți stoarcă din corp și ultimul strop de energie, având pe termen lung efectul contrar celui așteptat. De aceea, singurul mod sigur de a-ți reîncărca bateriile este să reduci sau sa renunți complet  pentru o perioadă la toate aceste tentații și să începi un tratament de curațare.

#2 Elimină reziduurile blocate în organism

Curățarea organismului este unul din principalele scopuri ale detoxifierii. Prin eliminarea tuturor substanțelor nesănătoase din organism, organele interne își îmbunătățesc funcțiile. Detoxifierea face ca orice deșeuri acumulate în corp de-a lungul timpului să dispară, accelerând procesele de filtrare.

#3 Te ajută să pierzi în greutate

Un efect secundar al detoxifierii este recâștigarea siluetei pierdute în lupta cu tentațiile nesănătoase. Dacă nu mai consumi substanțe substanțe nocive, metabolismul ți se va îmbunătății semnificativ și vei pierde din apa reținută în organism, dar și din masa de grăsime, slăbind în cel mai sănătos mod cu putință.

#4 Fortifierea sistemului imunitar

Nu degeaba curele de detoxifiere se țin înainte de schimbarea drastică a temperaturilor între sezoane. Ele ajută corpul să se acomodeze mai ușor cu schimbările climatice pe care le va avea de suferit și îl fac mai rezistent împotriva virusurilor și a altor agenți patogeni.

#5 Frumusețe interioară, dar și exterioară

Când corpul tău se simte bine, arată bine. La scurt timp după o cură de detoxifiere vei observa cum pielea ta se regenerează și își recapătă strălucirea. Dacă ai cearcăne, acestea vor deveni o problemă de domeniul trecutului și același lucru se poate spune și despre coșuri, apărute în urma unei alimentații deficitare sau bogate în chimicale. Iar efectele detoxifierii nu se observă doar la nivelul pielii! Părul beneficiază și el din plin în urma unei cure de detoxifiere, iar respirația devine mai proaspătă încă de la prima oră a dimineții.

#6 Rezolvă problema concentrării

Cu toate că majoritatea oamenilor dau iama în ciocolată și cafea când trec printr-o perioadă stresantă, o abordare mult mai eficientă a acestui tip de provocare este punerea în aplicare a unei cure eficiente de detoxifiere. Detoxifierea îți limpezește mintea și te ajută să te concentrezi mai bine la lucrurile pe care le ai de făcut.

#7 Mitul tinereții fără bătrânețe devine realitate

Detoxifierea contribuie la reducerea cantității de radicali liberi din corp cu substanțe antioxidante care hrănesc corpul atât în interior, cât și la exterior. Iar un corp hrănit bine este un corp tânăr și sănătos.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.