Detoxifiere

Detoxifierea conştientă

O dată cu primele raze primăvăratice de soare ne dorim să trecem rapid de la starea de „hibernare” la cea estivală. Începem să redevenim mai conştienţi de fizicul nostru şi ne folosim de această perioadă să ne detoxifiem corpul, să slăbim câteva kilograme şi să ne reintrăm în formă. În acest context, un „plan de detoxifiere” sună foarte promiţător!

Oferta în acest segment este enormă. Pe internet poţi găsi nenumărate oferte de cosmetice scumpe, pastile şi ceaiuri, cât şi cure cu supe şi sucuri sofisticate sau cure cu regimuri drastice care nu se potrivesc oricui.

Dar cu urmatoarele şase sugestii simple puteţi să începeţi propriul program de detoxifiere:

  • Apă
    Principalul organ implicat în detoxifiere este ficatul şi unul dintre cele mai bune moduri de a-l susţine este acela de a bea multă apă. Ideal doi litri pe zi. O idee foarte populară este aceea de a începe ziua cu un pahar de apa cu lămâie. Acest lucru stimulează şi purifică ficatul astfel încât acesta să funcţioneze la capacitate maximă. De asemenea se recomandă ceaiul verde (bogat în antioxidanţi) şi ceaiuri de plante diuretice ca urzica sau feniculul.
  • Activitatea fizică în aer liber
    Mişcarea în aer liber este bineînţeles ideală şi este de preferat să fie făcută de câteva ori pe săptămână. Alergarea, mersul pe jos sau cu bicicleta. Sau ceva mai puţin cunoscut ca săritul pe trambulină. Această activitate din urmă, făcută câte 10-15 minute pe zi, ajută sistemul limfatic, care joacă un rol important în detoxifiere.
  • Somnul
    Somnul este indispensabil pentru funcţiile vitale precum vindecarea, imunitatea şi stocarea amintirilor. Datorită faptului că toxinele şi acizii sunt descompuşi în timpul somnului, privarea constantă de somn produce acidifierea corpului. Numărul necesar de ore de somn variază de la persoană la persoană, dar calitatea somnului este foarte importantă.De aceea este recomandat să ne asigurăm că avem un somn relaxant şi satisfăcător.
  • Relaxarea
    O baie detoxifiantă poate fi una dintre cele mai simple căi de relaxare şi în acelaşi timp de detoxifiere. Pe de o parte, o baie alcalină echilibrează PH-ul ducând la un nivel ridicat de PH care ajută la eliminarea acizilor în exces în apa de baie şi în felul acesta se reînnoieşte bariera acidă a pielii. Pe de altă parte, timpul pe care ni-l acordăm nouă ne îmbunătăţeşte considerabil starea de bine generală şi ne energizează.
  • Cafea & Co
    Cafeaua, ţigările şi alcoolul stresează în mod inutil organele din sistemul de detoxifiere şi este recomandat să fie evitate în timpul unui tratament de detoxifiere. Dulciurile şi gustările nesănătoase ar trebui de asemenea să fie evitate o perioadă. Fructele proaspete şi legumele sunt alternative mult mai sănătoase. O ceaşcă de ceai, care poate fi îndulcită cu miere, ne satisface pofta de dulce.
  • Ajutor din natură
    Dar nu numai apa, somnul odihnitor, activitatea fizică şi ceaiurile detoxifiante sunt aliatul nostru în detoxifiere. Un alt remediu natural ne sare în ajutor şi anume Zeolitul. Acesta este un mineral cu origini vulcanice şi unul dintre cele mai importante materii de pe pământ. Mulţi nici nu sunt conştienţi de existenţa lui, cu toate că are un efect unic, care mai presus de toate se potriveşte perfect în orice regim de detoxifiere: este un liant extrem de eficient şi se ataşează atât de anumite metale grele (plumb, arsenic, cadmiu, crom şi nichel) din tractul gastro-intestinal, cât şi de deşeul metabolic, amoniu, şi se elimină cu uşurinţă prin scaun. Prin această calitate remarcabilă, îndepărtează în siguranţă toţi poluanţii.

Pont: luaţi ZeolitSpectrum – singurul zeolit avizat pentru administrare internă, în schema 3-2-1.
3 capsule dimineaţa, 2 după-amiază, 1 seara! Mulţi doctori şi nutriţionişti consideră că cea mai eficientă detoxifiere are loc dimineaţa. 3 capsule cu o cană mare de apă călduţă este cea mai potrivită curăţare pentru stomacul dvs. de dimineaţă! Aşa cum vă spălaţi/curăţaţi pe dinţi, pe faţă şi stomacul şi intestinele dvs. au nevoie să fie curăţate! 🙂

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *