Zeolit - un mineral natural pentru sănătate
Detoxifiere

DETOXIFIERE PREMIUM

Aflaţi cum un mineral natural elimină toxinele

Regăsindu-se atât în mâncare, aer sau chiar în hainele pe care le purtăm, poluanţii toxici sunt omniprezenţi în zilele noastre. Deoarece detoxifierea periodică conduce la o stare de bine generală, vă dezvăluim cum un mineral natural ajută acest proces.

Obosit, stresat, epuizat, cu probleme de concentrare şi memorie, funcţionând la capacitate minimă?

Dacă aţi răspuns “da”, atunci este momentul să îi daţi organismului o pauză. Din cauza presiunii constante şi din ce în ce mai acute de a performa în sectorul profesional şi a stresului crescut cauzat de influenţe dăunătoare din mediu, organismul nostru se resimte.

Cifrele vorbesc de la sine: în ciuda progreselor considerabile în studiul mediului şi a sănătăţii din ultimile decenii, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, jumătate din toate bolile şi decesele din ţările europene sunt corelate şi atribuite unui nivel ridicat de toxine.

De asemenea, legătura dintre problemele de sănătate şi factori precum poluarea aerului şi schimbarea climatică, cât şi expunerea la agenţi chimici şi fizici, devine din ce în ce mai clară.

Alegerea unei vieţi sănătoase devine din ce în ce mai importantă. Dar ce putem face?

ECOSISTEMUL UMAN

Vitalitatea şi pofta de viaţă sunt expresiile cele mai evidente ale unei funcţionări optime ale corpului uman, cu o producţie optimă de noi celule. Organismul uman consistă în mare parte din apă şi de aceea poate fi comparat cu uşurinţă cu un habitat/ecosistem. Dacă habitatul este pur şi curat, poate să transporte nutrienţi valoroşi, dezvoltă o frumoasă şi sănătoasă floră şi poate să absoarbă substanţe vitale mai eficient. Dacă habitatul/ecosistemul este poluat de toxine din mediu, acest sistem intră în colaps şi în cel mai rău caz, nu poate suporta viaţa.

De ce avem nevoie pentru a menţine habitatul curat şi nepoluat? O întreţinere regulată este absolut necesară în ziua de azi!

Zeolitul pur, micro-activat, un mineral natural pentru sănătate

Pe măsură ce încărcătura creşte, organismul, fără alt ajutor, nu reuşeşte să elimine toate toxinele şi astfel procesele metabolice încetinesc. Ne simţim obosiţi, agitaţi şi ne înbolnăvim mai des. Astfel, curele regulate de detoxifiere devin indispensabile în zilele noastre.

Confruntarea zilnică cu substanţe cauzatoare de stres şi boli necesită ajutor. Soluţia este oferită de un mineral natural unic: zeolitul pur micro activat. Acesta acţionează chiar în locaţia de unde începe tot: în intestine – centrul sănătăţii noastre! Deoarece o dată ce peretele intestinal este slăbit, acesta devine permeabil şi substanţele dăunatoare intră în organism cu uşurinţă.

Natural, simplu şi eficient

Exact aici în tractul gastrointestinal, poluanţii sunt captaţi (posibilitatea reîntoarcerii lor în organism este exclusă) şi eliminaţi înainte ca organismul să aibă de suferit. În acest fel şi sistemul nostru imunitar este consolidat iar funcţionarea optimă a peretelui intestinal este reluată, deci ne simţim mult mai bine în general. Această eficacitate a fost demonstrată ştiinţific într-un studiu clinic cu Standarde de Aur, independent, astfel zeolitul pur micro activat din ZeolitSpectrum se plasează ca lider în detoxifierea intestinală!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.