folosirea de Zeolit Spectrum in detoxifierea organismului
Detoxifiere

Avantajele unei cure de detoxifiere cu zeolit spre deosebire de alte metode de tratament

Organismul uman este un mecanism extraordinar de complex și eficient care și-ar putea purta singur de grijă dacă am trăi într-un mediu lipsit de poluare și am mânca natural. Organele cu funcții excretorii, ca pielea și rinichii de exemplu, fac minuni în menținerea integrității sistemului imunitar și protecția organismului împotriva intoxicării. Dar, din păcate, mediul în care trăim, cu tot ceea ce ne oferă el, îngreunează buna funcționare a acestor organe. Astfel, când prea multe metale grele și substanțe chimice, dăunătoare sănătății se adună în cantități prea mari în organism, organele cu funcții excretorii nu mai pot face face față tuturor provocărilor pe cont propriu și au nevoie de ajutor din exterior.

Îți poți ajuta organismul să se detoxifieze ținând cure de detoxifiere drastice. Pentru cele mai bune rezultate e nevoie de multă ambiție și voință și întregul proces are trebui să aibă loc sub stricta îndrumare a unui specialist în nutritiție.

Din fericire însă, există acum cea mai practică, sigură si eficienta abordare de a-ți curăța organismul, aceasta fiind consumul de zeolit micro-activat, un mineral natural cu proprietați remarcabile care captează toate substanțele nocive de la nivelul organismului și le elimină pe cale naturală.

Zeolitul se găsește încă în comerț sub diverse forme de supliment alimentar acestea fiind de fapt interzise de la comercializare/promovare inca din 2018; acestea nefiind suficient testate, sau mai mult, efectele lor fiind indoielnice.

În obtinerea unui produs premium, cu rezultate remarcabile, materia prima si tehnologia folosite sunt decisive. ZeolitSpectrum este încadrat ca dispozitiv medical, cu indicații terapeutice clare, fără efecte adverse. Verificările permanente garantează o înalta calitate și eficacitate a produsului medical în conformitate cu directive 93/52/CEE. Acesta conține singurul zeolit care poate fi administrat intern.

De ce este un ZeolitSpectrum mai eficient decât curele de detoxifiere tradiționale?

Prin compoziția sa chimică, micro-zeolitul echilibrează pH-ul corpului readucându-l la o valoare cuprinsă între 7.35 și 7.45 de unități, intervalul optim pentru un organism puternic și sănătos.. In plus este mult mai eficient decat alte metode de detoxifiere deoarece elimina doar substanțele nocive nu si pe cele nutritive.

Se poate spune despre micro-zeolit că are o acțiune selectivă, el nereacționând cu vitaminele și mineralele benefice corpului și nici cu alte substanțe nutritive. De asemenea, el se poate administra în același timp cu alte tratamente medicamentoase, fără a determina apariția unor reacții adverse, pentru ca el este un mineral inert, nu se metabolizeaza, se elimina odata subtanțele nocive pe care le ține captive în structura sa.

Cele mai multe cure de detoxifiere presupun eliminarea din alimentație a unor alimente cu un conținut mare de grăsimi, dar și de proteină animală. Însă nu toate acestea sunt în totalitate negative pentru corp și pentru că pe termen lung organismul are nevoie și de lipide sau proteine pentru necesarul de energie, curele de detoxifiere nu pot fi ținute timp îndelungat sau în mai mult de două-trei reprize de-a lungul unui an.

Tratamentul cu ZeolitSpectrum pe de altă parte, se poate începe oricând și pentru rezultate excelente sau pentru întreținere se recomandă continuarea ei aproape tot timpul. 3 luni cu o luna pauza. Pentru că din păcate, zilnic mancăm cu alimente procesate, fructe legume tratate. Iar prevenția este cea mai buna medicație!

Momentul apariției efectelor pozitive diferă de la persoană la persoană, in funcție de nivelul de toxine sau de starea de sănătate, dar un lucru sigur este faptul că ai garanția că el va acționa eficient, eliminând toxinele indiferent de regimul tău de viață și modul de alimentație și te va sustine de asemenea in orice tratament alopat pe care îl urmezi.

Mai mult, o altă problemă care se întâlnește frecvent la curele de detoxifiere, dar cu care nu te mai confrunți dacă introduci zeolitul în alimentația ta, sunt restricțiile alimentare impuse de diferite afecțiuni. Cele mai multe cure de detoxifiere presupun consumul unei cantități mari de fructe și legume crude, dar acest lucru nu este posibil pentru persoanele cu diabet zaharat sau pentru cele care suferă de osteoporoză și au nevoie de un aport mai mare de calciu în alimentație.

De asemenea, curele de detoxifiere nu sunt recomandate pentru femeile însărcinate sau cele care alăptează deoarece un regim alimentar strict le poate influența dezvoltarea sarcinii sau cantitatea de lapte produs. Zeolitul nu are reacții adverse nici pentru aceste categorii de persoane și poate fi administrat cu succes indiferent de condiția fizică. Totuși se recomandă consultarea medicului sau farmacistului pentru eliminarea oricăror semne de întrebare.

În concluzie, indiferent de persoana căreia i se administrează, ZeolitSpectrum este cea mai sigură, eficientă si practică metodă de curațare/detoxifiere decât alte metode sau abordari. El nu determină nici un fel de reacții negative și mai mult, nu elimină din corp substanțele de care acesta are cu adevărat nevoie.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.