-27%

Zeolit Spectrum 200 cps

(34 de recenzii de la clienți)

270 lei 198 lei

Conține singurul Zeolit avizat pentru uz intern – 100% zeolit clinoptilolit pur, dublu activat.

Beneficii:
elimină eficient şi sigur toate tipurile de toxine şi metale grele
consolidează peretele intestinal
reduce stresul oxidativ
eficient în curele de slăbire
Acțiune Preventivă: susține sistemul imunitar
Acțiune Curativă: excelent însoţitor în afecţiunile grave şi terapii invazive
Dispozitiv medical natural atestat CE:
Cercetat Ştiinţific & Brevetat la nivel European
Efecte dovedite prin studii clinice
Nu are efecte adverse

Tehnologie patentată – fabricat în Austria

Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Efectul de consolidare a peretelui intestinal este susţinut de legarea substanţelor dăunătoare în tractul gastro-intestinal, contribuind astfel în mod semnificativ la atenuarea tulburărilor de integritate ale peretelui intestinal și, prin urmare, la prevenirea unei pluralităţi de boli asociate cu intestinul, cum ar fi sindromul de intestin iritabil sau boli autoimune, precum diabetul zaharat, un ficat încărcat de toxine şi amoniu etc.

Zeolit Spectrum® poate fi utilizat singur pentru curăţarea zilnică a toxinelor sau teraputic, ca însoţitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni, în special în boli ale tractului gastro-intestinal, în disfuncţionalităţi hepatice, diabet, tulburari ale intestinului, colon iritabil, etc.

S-a dovedit științific că Zeolit Spectrum® reuşeşte să consolideze bariera vitală a peretelui intestinal și susţine activ funcţia organelor de detoxifiere. Zeolit Spectrum® acţionează simultan în 3 moduri: curăţă, elimină toate tipurile de contaminanţi şi consolidează peretele intestinal. Ca urmare, contaminanţii nu mai pot intra în fluxul sangvin și nu vor putea provoca daune. Un intestin intact este foarte important atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Efectul semnificativ pozitiv al Zeolit Spectrum® este dovedit prin scăderea nivelului de zonulină – marker al permeabilităţii intestinale.

Beneficiile pe care le oferă utilizarea de Zeolit Spectrum® sunt numeroase, conform studiilor clinice efectuate în aria medicală. Astfel, în timpul administrării cu Zeolit Spectrum® particulele toxice sunt neutralizate complet şi eliminate din organism, efectele lor de lungă durată fiind îndepărtate pas cu pas.

Se evidenţiază foarte multe beneficii in boli ale tractului gastro-intestinal, disfuncționalități hepatice sau tensiune crescută asupra ficatului prin compușii de amoniu, diabet, stres oxidativ, dar şi în contextul tulburărilor la nivel renal. Devine destul de dificil de precizat o paletă restrânsă a avantajelor pe care le oferă Zeolit Spectrum® în organismului nostru, specialiştii dovedind de-a lungul timpului eficienţa sa în afecţiuni respiratorii, reproductive şi neurologice. De asemenea, se atestă eficienţa sa în combaterea celulelor canceroase, acţiunea sa fiind una dublă: acesta distruge celulele canceroase deja formate şi stopează totodată creşterea celor care nu se află încă la maturitate.

Tocmai datorită acestor beneficii multiple Zeolit Spectrum® este foarte util (acoperă tot spectrul: de la prevenţie până la afecţiunile cele mai grave), reprezentând în acelasi timp un tratament medical sigur pentru organism, natural 100%.

Zeolit Spectrum® conţine singurul zeolit aprobat pentru uz intern, dezvoltat printr-un proces patentat de purificare, micronizare şi activare. Singurul zeolit aprobat ca dispozitiv medical natural cu efecte dovedite clinic. Studiat ştiinţific de peste 20 de ani.

Zeolit Spectrum® este excelent pentru curăţarea zilnică a tututor toxinelor din corpul nostru

Zeolit Spectrum® adună tot „gunoiul” (toate metalele grele, toate tipurile de toxine, radicali liberi etc) direct în tractul gastro-intestinal şi astfel ele nu mai pot fi absorbite în organism.

Zeolit Spectrum® susţine semificativ sănătatea tractului gastro-intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariţia multor boli şi afecţiuni.

Zeolit Spectrum® combate zilnic stresul suplimentar care provine din expunerea directă la contaminanți, eliminând astfel posibilele cauze ale creșterii permeabilității peretelui intestinal.

Zeolit Spectrum® nu se metabolizează, se elimină pe cale naturală prin scaun.

Zeolit Spectrum® consolidează peretele intestinal. Intestinele reprezintă ‘’poarta către sănătate’’. Un intestin intact este poate cel mai important, atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Printr-un intestin permeabil trec toate toxinele şi metalele grele în sânge, afectând ulterior diverse organe din corpul nostru.

Zeolit Spectrum® este singurul mineral din natura încărcat cu sarcină negativă, fiind un excelent schimbător de ioni. Va capta precum un magnet contaminanţii încărcaţi cu sarcină pozitivă şi, în același timp, va elibera în organism minerale importante pentru corp precum magneziu, calciu, sodium, potasiu – care sunt conţinute în structura sa.

Zeolit Spectrum® acoperă tot spectrul: de la prevenţie până la afecţiunile cele mai grave, fiind un ajutor indispensabil in ziua de azi.

Zeolit Spectrum® contribuie semnificativ la dobândirea şi menţinerea sănătăţii. Utilizat zilnic, el actioneaza exact ca o ”maşina de gunoi” eliminand deseurile zilnice din corpul nostru. Recomandam utilizarea zilnica în primul rând datorită alimentaţiei din ziua de azi.

Din păcate, TOATE alimentele din ziua de azi sunt procesate, tratate sau/şi modificate. Şi vorbim de un stil de viaţă ”sănătos” cu legume şi fructe etc., nu de mâncare ”Junk-food” (mâncare fast-food). V-aţi pus vreodată întrebarea: dacă alimentele din colţul Bio sunt Bio, celelalte – cum sunt?? Pe lângă alimentele din ziua de azi, mediul şi poluarea din zilele noastre, medicamentele din ce in ce mai multe, luate necontrolat, alcoolul, fumatul, stresul oxidativ, ne pun în risc constant de contaminare corporală şi reprezintă factori de risc care pot declanşa o afecţiune sau mai multe.

AZI, Zeolit Spectrum® reprezintă un regulator biologic natural esenţial pentru protejarea sănătăţii noastre. Atunci când vine vorba de vigoarea și sănătatea fiecăruia dintre noi, cu cât sunt mai puține elemente toxice absorbite în corp, cu atât mai bine!

Administrare

Pentru prevenţie/curăţare zilnică:

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

Utilizare: 2 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră, timp de cel puţin 12 săptămâni. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza. Foarte mulţi medici şi nutriţionişti consideră că cea mai bună detoxifiere are loc dimineaţa şi recomandă reţeta: 3-2-1. Aşa cum vă spălaţi pe faţă, pe dinti, în fiecare dimineaţă aşa trebuie curăţate şi stomacul Dvs, intestinele, tot tractul gastro-intestinal.

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Pentru tratament:

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

Utilizare: 3 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră timp de 12 săptămâni. Asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Utilizare: adăugați de 2-3 ori pe zi câte o linguriță dozatoare într-un pahar de apă (cel puțin 100 ml) și administrați odată cu mesele. durata de administrare ar trebui să fie de cel puțin 12 săptămâni, respectiv întreaga perioadă a recurenței simptomelor fizice. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Dispozitiv Medical Natural:

CE1254

Prezentare:

flacon 200 capsule

Cantitate netă:

100 g

Ingrediente/capsulă:

410 mg micro-zeolit, dublu activat
90 mg celuloză (capsulă vegetală)

Review-uri (34)

34 de review-uri pentru Zeolit Spectrum 200 cps

 1. Elena P,

  Personal ma luptam cu un colon iritabil de foarte multa vreme. Am fost la 4 cabinete si am urmat 4 tratamente fara nici un rezultat. Doar dupa o luna de zile m-am simtit excelent. Efectele se simt in cateva zile. Am aplicat si local pulberea din capsule. Acum folosesc doza de intretinere cu 6 capsule/zi. Sanatate multa va doresc

 2. Iuliana

  Foarte bun in reflux, pentru dureri de stomac. Nota 10

 3. C Dragana

  Sotul meu a fost diagnosticat cu pancreatita acuta. Pe langa tratamentul primit a luat si ZeolitSpectrum, cate 15 capsule/zi. Tratamentul a mers excelent si acum este vindecat. Doctorul a fost uimit. Avand incredere foarte mare in acest produs l-am folosit si eu. Eu am avut un atac cerebral in trecut si am urmat si eu un tratament cu acesta. Tesutul lezat s-a regenerat. Noi suntem foarte incatati de acest produs.

 4. TraianL

  Folosesc de mult acest produs de cand mi-a spus un prieten care avea cancer. Mie imi da energie si de cand il iau, stau foarte bine la capitolul imunitate. Nu am mai racit de foarte mult timp. Este foarte bun si in tratarea diareei, i-am dat baiatului de 12 ani. Nota 10

 5. georgeta

  Detoxifierea se face pas cu pas. Memoria mi s-a imbunatatit semnificativ. Neurotoxinele sunt substanțele care afectează sau acționează asupra țesutului nervos. Printre exemplele comune se numără plumbul, etanolul, glutamatul de mangan, toxina botulinică și toxina tetanică. Ma simt in forma, ma simt prezenta, nu obosesc.

 6. Ramona_P

  Eu sunt foarte fericita! Aveam probleme cu tranzitul, o constipatia cronica. Am luat 6 capsule pe zi. Beau multa apa. Acum pot sa zic ca am o viata normala.

 7. Laurentiu

  Dupa cateva zile in care am luat Zeolit Spectrum nu am mai fost balonat si am inceput sa vad in scaun efectele detoxifierii. Pofta enorma de dulciuri a disparut complet. Acum ma simt mai bine si mai energic.

 8. andreea

  Am dorit sa fac o cura de detoxifiere si dupa cateva zile, pielea mea a devenit mai curata si cearcanele s-au estompat. Voi continua cu ZeolitSpectrum pentru o perioada mai lung, ca sa ii dau timp organismului sa se refaca. Recomand

 9. Tanase S

  Foarte bun detoxifiant, natural si fara efecte adverse. Iau cate trei capsule dimineata, inainte de a pleca la sercviciu si seara cand ajung acasa. Sunt convins ca ma protejez zilnic in lupta cu alimentele procesate. Ma ajuta sa raman sanatos, eliminand toate toxinele. Recomand

 10. Laura63

  Zeolit Spectrum mi-a fost recomandat de un medic pentru intarirea barierei intestinale pentru ca am inceput sa am probleme digestive pe fond de stres. Doar dupa cateva zile de utilizare, problemele s-au ameliorat, am inceput sa ma simt mai bine. Acum ma simt mai usoara si am un scaun normal.

 11. Dorin

  În 2018 m-am operat de cancer stenozant rectosigmoidian. Medicii oncologi au contraindicat tratamentul cu citostatice, având în vedere că sufeream şi de alte afecţiuni (nefrectomie dreapta pentru tumoră renală, cancer de prostată operat, insuficienţă cardiacă decompensată, sechele accident vascular cerebral, diabet zaharat). Am urmat tratament numai cu Zeolit Spectrum, 15 capsule/zi, fără citostatice. Au trecut 2 ani de la intervenţia chirurgicală si sunt in viata cu o stare generala buna. Recomand din suflet tuturor.

 12. mariana

  Am fost diagnosticată cu fibrom uterin multiplu (mai multe fibroame localizate la nivelul uterului), fiecare având mărimea unei piersici. Tratamentul nu dădea rezultate, medicii îmi recomandau excizia completă a uterului, iar eu eram îngrozită. Am aflat de la o prietenă despre acest tratament, ceea ce m-a determinat să mai aman intervenţia chirurgicală. Aşadar, timp de 3 luni, am luat Zeolit Spectrum 15 capsule pe zi. S-a produs într-adevăr o minune: fibroamele s-au redus considerabil în dimensiune, si ulterior au început să se resoarbă. Acum mă simt excelent. Doctorul m-a intrebat ce am luat si nu a zis nimic. Sunt foarte recunoscatoare prietenei mele.

 13. Alina D

  Am fost operată în urmă cu un an pentru inlaturarea unei formațiuni tumorale maligne de la nivelul stratului muscular. După un an mi-au aparut leziuni hepatice pentru care am facut chimioterapie și apoi radiofrecvenţă. Am inceput sa iau ZeolitSpectrum acum o lună, cate 15 capsule/zi. Efectelor secundare ale chimioterapiei (greaţă, diaree) s-au ameliorat și, de asemenea, am o stare de bine si mai multa energie.

 14. Stefan

  Anul trecut am aflat ca am cancer de prostată. Indicatorul de tumoră PSA- 27 puncte. La grupa mea de vârstă, acesta trebuia să fie maxim 4. Am fost la Bucureşti – la Institutul Oncologic Fundeni şi mi s-au oferit 2 variante: operaţie, imediat, deşi câteva analize nu erau bune (cancerul radia şi pe oase), sau radioterapie – tratament hormonal. La vârsta mea, 74 de ani au spus că este riscant, să mă opereze. Am inceput imediat cu 15 capsule/zi de ZeolitSpectrum. În a 3 a lună am început şi tratamentul hormonal (o injecţie/lună). Eu am întrerupt ZeolitSpectrum 2 zile înainte şi 2 zile după injecţie. Doresc să vă spun că mi-am facut analizele periodic. PSA-ul a scăzut de la 27 la 10 puncte, după 3 luni, după încă o lună la 4 puncte, după încă o lună, la 1 punct. Iar acum este zero. Recomand din toata inima. După 6 luni am scăzut la 10 capsule/zi ZeolitSpectrum pe o perioada de 3 luni, iar acum iau zilnic 6 capsule, de întreţinere, pentru preventive. Nu ma mai despart de el

 15. Mirela

  Acum 4 ani am fost diagnosticată cu cancer ovarian şi, mai mult, o formă foarte agresivă de celulă canceroasă. Citind sau văzând ce se întâmplă cu alte paciente am ajuns la concluzia că mai aveam foarte puţin de trăit. Am fost operată (histerectomie totală), după care am urmat chimioterapie. La finalul tratamentului am efectuat analize medicale şi imagistica, iar rezultatul a fost cumplit: cancerul recidivase în mediastin şi, dată fiind poziţia, nu se putea opera. Am fost nevoită să urmez o altă chimioterapie, dar, nici în urma acesteia cancerul nu a cedat. Prin urmare, am efectuat cel de-al treilea tratament (chimioterapie şi radiotarapie simultan) eram epuizata. Am inceput sa iau concomitant ZeolitSpectrum, cate 18 capsule/zi si după trei luni, am fost la control medical. Am efectuat investigaţii ample, iar domnul doctor s-a luminat la faţă, a zâmbit prietenos, şi-a deschis larg braţele şi m-a îmbrăţişat. Totul era perfect. Recomand cu incredere! Eu am citit foarte mult despre acest zeolit. Este excelent pentru absolut tot! De la preventive la afectiunile cele mai grave!

 16. Eugenia L

  În urma cu cativa ani am aflat ca am candida. Am facut diverse tratamente cu antibiotic, am tinut regim, dar nu a functionat nimic. De 3 saptamani iau ZeolitSpectrum si sunt ca noua! Recomand. Excelent

 17. Iuliana M

  ZeolitSpectrum a dat rezultate foarte bune in tratarea acneei fiului meu adolescent. A luat cate 6 capsule/zi iar serile desfaceam capsulele si presaram pudra pe locurile afectate de acnee. De la o zi la alta, cosurile de pe spate si acneea de pe fata se uscau, se estompau! Recomand!

 18. Nelu

  Am fost diagnosticat cu hepatita C. Ma dureau incheieturile, muschii, aveam o stare de oboseala permanenta. Un prieten mi-a vorbit de ZeolitSpectrum si am zis sa il incerc si eu. Ma simt mai bine, mai energic si rezultatele analizelor s-au normalizat! Recomand.

 19. Tudoran R.

  De 30 de ani sufar de psoriazis, am incercat in tot acest timp multe tratamente, unele chiar fara niciun rezultat, in urma cu un an fiul meu a gasit acest produs si mi l-a comandat. Dupa 6 luni de administrare zilnica, cate 3 capsule de 3 ori pe zi de ZeolitSpectrum, pot sa spun cu mana pe inima ca am scapat de aceasta problema. L-am recomandat cu incredere si prietenelor mele, pentru detoxifiere.

 20. Elena

  Am fost diagnosticata cu sarcoidoza (tuse si senzatie de sufocare). Dupa cateva saptamani de cand am inceput să iau ZeolitSpectrum (10 capsule pe zi), tusea a disparut, iar fibroza pulmonara a stagnat. Iau in continuare zeolit in doza minima de 6 capsule pe zi, ma simt foarte bine si ma bucur ca reusesc in sfarsit sa ma odihnesc, sa dorm fara sa mai am acele senzatii de sufocare. Recomand! Este bun ca tratament pentru multe afectiuni si preventiv pentru curatare zilnica.

 21. Elena Dobrescu

  L-am folosit pentru detoxifiere mai mult…Aveam spatele plin de cosuri, pe fata mai putin. La dermatolog mi-au spus ca ar ajuta, pe langa tratamentul cu creme locale, sa fac si o cura de detoxifiere. Eu am ales sa iau Zeolit Spectrum.
  Cam dupa 1 luna jumatate am inceput sa vad primele rezultate, apoi cam dupa 4 luni super rezultate. Am continuat sa iau si in ziua de azi.

 22. angelica stan

  Ma simt considerabil mai bine de cand fac tratament cu zeolit spectrum. Din saptamana a doua am inceput sa ma simt mai sanatoasa si mei usoara, sunt in saptamana 8. Recomand cu drag oricui!

 23. Theodor G.

  Foarte foarte bune rzultatele nu ma asteptam sa fie atat de eficient! Disconfortul a disparut total, sunt foarte multumit

 24. Luca

  De vreo 5-6 ani am o problema la nivelul scalpului am fost la o multime de medici dermatologi si concluzia lor a fost ca este o reactie pe baza de stres si ca o voi avea toata viata! Am facut tratament cu zeolit spectrum pentru ca am vazut ca are beneficii interne si naturale, va spun ca in sub 4 saptamani efectele sunt excelente! Am ramas surprins! Recomand tuturor

 25. adelina_olinescu

  Eu am avut probleme cu acneea din adolescenta practic toata viata, si dupa ce am luat zeolit o perioada (initial pentru altceva) a inceput si acneea sa se retraga

 26. Claudia Ianc

  Cel mai bun supliment pentru sistemul imunitar pe care l-am folosit! Si l-am descoperita datorita unei probleme pe care am avut-o, cu intestinul imi era iritabil si asa am descoperit zeolit. De atunci fac anual cate un tratament de cateva luni!

 27. Ardelean Ligia

  Foarte bun! Nu am avut probleme, ma bucur sa folosesc zeolit pentru ca este natural

 28. Sergiu Mihai

  Am luat pentru detoxifiere. Aveam cosuri pe umeri si pe piept si a ajutat la retraregerea lor. Astea au fost efectele vizibile, sunt sigur ca exista si alte beneficii pentru organism

 29. mihaela h.

  mi-a spus o vecina de acest medicament acum cu corona virus, mi-a spus ca este foarte bun pentru imunitate. Iau cate 3 pastile zilnic de aproape o luna si deja sunt mai bine cu sanatatea, inainte mereu simteam ca sunt pe punctul de a raci acum nu mai am senzatia aceea de pericol

 30. Atanasia Cojocariu

  Woow ! M-a ajutat foarte mult in procesul de slabire !! Am tot slabi si m-am tot ingrasat la loc de multe ori dar de data aceasta cand facut si acest tratament cu zeolit am slabit mult mai repede si nu am facut nimic diferit decat sa iau 2/3 pastile pe zi (ca uneori mai uitam)

 31. Dinu Barladeanu

  Bai sunt bune medicamentele astea, a luat nevastamea initial si mi-a dat si mi-a spus doar ‘ia dinastea ca sunt bune’. abia apoi m-am interesat pentru ce sunt. Eu nu am nici o problema cu sanatatea dar dupa 1-2 saptamani parca am mai multa energie decat inainte. O sa iau 2 luni

 32. IonelaP

  Foarte multumita . Recomand !

 33. Mari

  Cel mai bun zeolit pe care l am incercat! Folosesc de mult timp suplimente din zeolit pe care le luam de la plafar dar de cand s au scos de pe piata nu am mai gasit dar am aflat de zeolit spectrum de la birou mi a spus o colega si vreau sa zic ca m a ajutat mai mult decat toate care le am luat pina acum nu stiu de ce cred ca e mai bun asta austriac celelalte cred ca erau venite din china. Recomand sanatate multa.

 34. Dr Cornel M

  Sunt medic primar chirurg, cu experienta de peste 30 de ani in oncologie si medicina interna. Am observat rezultatele extraordinare ale zeolitului in cazuri deosebit de grave, cazuri terminale de cancer. Am avut pacienti care au refuzat citostatice dupa operatie (mastectomie), si au urmat doar tratament cu zeolit doza maxima (20 capsule/zi). Rezultatele au fost peste asteptari, pacienta respectiva s-a recuperat foarte bine, fara semne de recidiva. Pacientelor care au urmat si terapia cu citostatice le-am recomandat doza de 15 capsule/zi si am remarcat ca acestea au suportat mult mai bine cura oncologica, fara efecte secundare semnificative. Pe langa efectul antitumoral direct pe care il are zeolitul, acesta are si un puternic efect imunostimulator, ceea ce il face din punctul meu de vedere cel mai eficient produs natural. Recomand Zeolit Spectrum atat in maladiile grave cat si ca tratament profilactic.

Adaugă un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *