Zeolit sare pentru baie alcalină 360g

119 lei

Excelent detoxifiant pentru piele.
Reactivează funcția naturală de protecție a pielii, hrănește pielea.
Regenerează, susține funcția naturală a pielii ca organ excretor.
Excelent pentru băi de picioare, băi de şezut sau băi complete.
100% natural! Fără conservanți, coloranți, parfum sau substanțe animale.
Cercetat ştiinţific.
ZeolitSpectrum® - Specialistul în detoxifiere. Toxine mai puține, imunitate mai mare!
conține 100% zeolit de calitate farmaceutică;
singurul zeolit avizat pentru uz intern;
cercetat ştiinţific & brevetat la nivel european;
efecte dovedite prin studii clinice;
nu are efecte adverse;
tehnologie patentată;
fabricat în Austria.
Excelent detoxifiant pentru piele.
Reactivează funcția naturală de protecție a pielii, hrănește pielea.
Regenerează, susține funcția naturală a pielii ca organ excretor.
Excelent pentru băi de picioare, băi de şezut sau băi complete.
100% natural! fără conservanți, coloranți, parfum sau substanțe animale.
Cercetat ştiinţific.
Descriere

Sarea pentru baie alcalină de la ZeolitSpectrum® este un detoxifiant excelent pentru piele. Reactivează funcția naturală de protecție a pielii, hrănește şi regenerează, susține funcția naturală a pielii ca organ excretor. Poate fi folosită pentru băi de picioare, băi de şezut sau băi complete.

Ce este o baie alcalină?

Baia alcalină relaxează și armonizează echilibrul acido-bazic. Contracararea hiperacidității are multe beneficii pentru sănătate, deoarece pe termen lung aceasta poate duce la modificări celulare. Este excelentă pentru detoxifiere și purificare. În plus este benefică şi în cadrul unei diete. În apa de baie alacalină, excesul de acizi este pur și simplu spălat prin piele. În plus, baia alcalină calmează, relaxează și reduce stresul. Baia alcalină este atât de plăcută încât mulți oameni o folosesc zilnic.

Care sunt efectele acidozei permanente?

O dietă dezechilibrată, în special consumul excesiv de zahăr, nu numai că duce la obezitate și boli secundare precum diabetul, ci și la acidoză severă. Peste două treimi din populația adultă din țările industrializate suferă de aciditate. Această perturbare sensibilă a echilibrului acido-bazic nu este întotdeauna observată imediat. Ea provoacă probleme digestive, ne obosește și ne face mai susceptibili la boli infecțioase. Utilizată regulat, baia alcalină reprezintă un remediu eficient și armonizează echilibrul acido-bazic la orice vârstă.

Ingrediente: zeolit microactivat, bicarbonat de sodiu şi carbonat de sodiu. 100% natural! Fără conservanți, coloranți, miros sau substanțe animale.

Instrucţiuni de folosire:

Se utilizează exclusiv pentru băi. Agitaţi înainte de utilizare. Pur și simplu presărați în apa caldă cantitatea indicată și faceți baie pentru aproximativ 30-60 minute la 37-38 de grade. Valoarea pH-ului alcalin al apei de baie va fi de aprox. 8.5-9, luând în considerare recomandarea de aplicare. Este potrivită pentru toate tipurile de piele – chiar și pentru pielea sensibilă. Utilizarea regulată, de 2 ori pe săptămână, face ca pielea să fie regenerată, sănătoasă, netedă şi frumoasă.

Baie completă: 2 linguri cu vârf
Baie de șezut: 1 lingură
Baie de picioare: 1 linguriță cu vârf

Notă specială: În funcție de dimensiunea cuvei și de duritatea apei, poate fi necesară creșterea dozei recomandate pentru a atinge valoarea descrisă a pH-ului. Se recomandă să clătiți cada cu apă fierbinte după fiecare utilizare.

Informații suplimentare
Prezentare:

flacon 360 g

Cantitate netă:

360 g