Ghidul de care ai nevoie
pentru o detoxifiere
naturală şi eficientă.

Simplu și la obiect.
Fără complicări inutile.

O CIVILIZAŢIE SUPERCHIMIZATĂ

Problema principala: Omul modern, se hrăneşte zilnic cu alimente procesate, alimente care conţin aditivi alimentari: coloranţi chimici, emulgatori, stabilizatori, conservanţi, potenţiatori de gust (extrem de periculoşi - adevăraţi ”brainkilleri”- distrugători de neuroni).

Metalele grele şi toxinele pătrund în lanţul alimentar prin contaminarea solului, a apei şi a aerului. Din păcate, în ziua de azi, ne hrănim cu produse super procesate, stropite, tratate sau/şi modificate genetic. Inclusiv o alimentaţie ’’sănătoasă’’ cu legume şi fructe aduce în organismul nostru, o varietate de substanţe nocive: pesticide, erbicide sau/şi alte substanţe chimice cu care sunt tratate acestea pentru o rezistenţă mai mare pe raft. Dacă nu sunt din rafturile BIO, atunci cum sunt? V-aţi întrebat?

Alte Probleme: În plus, ţigările, alcoolul, consumul mare de medicamente, poluarea din mediul incojurator, nu fac decât să crească nivelul de substanţe toxice din corpul nostru.

Azi, mai mult ca oricând, este nevoie de o o curăţare/detoxifiere constantă a organismului.

SOLUŢIA

Zeolit Spectrum® – Specialistul în Detoxifiere

Probabil, cel mai bun lucru pe care pot să îl faci pentru organismal tău. Cu un spectrum mare de beneficii.

Produsele Zeolit Spectrum® pentru uz intern, conţin zeolit purificat de calitate farmaceutică, certificate și monitorizate ca produse medicale.

Astfel, Zeolit Spectrum® are capacitatea dovedită, de a colecta toate substanţele nocive (toxine, metale grele) direct din tractul gastro-intestinal, eliminându-le prin căi naturale, fără a împovăra metabolismul.

Zeolit Spectrum® repară şi fortifică bariera vitală a peretului intestinal (intestin permeabil - boala omului modern). Părintele medicinei, Hipocrate spunea: ’’Orice boală începe din intestin’’. Azi experţii vorbesc de o perturbare a funcţiei peretelui intestinal care duce la apariţia a numeroase boli şi afecţiuni.

Datorită calităților sale excelente, Zeolit Spectrum® poate fi utilizat atât preventiv dar şi ca însoțitor în tratamentul multor afecţiuni, inclusiv radio şi chimioterapie (pentru eliminarea substanţelor reziduale).

Administrarea trebuie să se facă în mod individual și este dependentă de acţiunea pentru care se utilizează: detoxifiere / prevenţie sau tratament (însoţitor în alte afecţiuni).

Zeolit Spectrum® CAPSULE: 3 capsule, de 2-3 ori pe zi, cu un pahar de apă în timpul meselor.

Zeolit Spectrum® PULBERE: 1 măsură, de 2-3 ori pe zi, după cum este necesar, cu un pahar de apă în timpul meselor.

Se recomandă o distanţă de 2 ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente. Este recomandată utilizarea Zeolit Spectrum® minim 12 săptămâni (3 luni) sau atât timp cât apar stresuri fizice recurente. Regularitatea utilizării influențează eficacitatea, în timp ce întreruperile o pot reduce la minimum.

Ce este foarte interesant este că ZeolitSpectrum ® pare să elimine toxinele într-o anumită ordine. Mai întâi elimină metalele grele în primele câteva săptămâni, apoi elimină toxinele de prioritate secundară, inclusiv pesticidele, erbicidele și alte subtanţe chimice nocive.

În cazuri rare, constipația poate apărea ca urmare a aportului redus de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide şi eventual, reducerea temporară a dozei de. În cazul sarcinii sau alăptării, precum şi pentru administrarea la copii sub 18 ani, cereti sfatul medicului/farmacistului.

Hidratarea

Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport suficient de lichide atât în timpul administrării, cât si în ceea ce privește rația zilnică 2-3 l / zi.

Celulele din corpul tău se repară în mod continuu pentru a funcţiona optim. De asemenea, ele descompun nutrienţii pe care îi mănânci și îi transformă în energie pentru organism.

În urma acestor procese vitale se emană toxine (asemănător cu gazele de eșapament emise de maşină care arde combustibil ca să meargă). Toxinele emise de corpul uman se acumulează în sânge, ceea ce este nociv pentru corp. Apa transportă aceste toxine și le elimină prin urină si transpiraţie

Astfel, să fii hidratat corespunzător este important pentru o detoxifiere eficientă.

Somnul


Corpul uman este o „mașinărie” foarte inteligentă. Are proprile sisteme de curăţare.

Un program de somn bun susține aceste sisteme naturale ale corpului tău.

Dormitul îi permite creierului, ficatului și altor organe responsabile de „curățenie” să se reorganizeze, să se încarce și să elimine deșeurile toxice care se acumulează în timpul zilei.

Dacă programul tău de somn este unul haotic, corpul tău nu va avea șansa să execute aceste funcții, ceea ce înseamnă că de-a lungul zilelor, toxinele se pot acumula în organism, iar asta îți pune în pericol sănătatea.

Pentru o eficienţă maximă a somnului, ora de culcare ar trebui sa fie constantă de la o noapte la alta, astfel încât să ți se poată
regla ceasul biologic, iar durata optimă de somn este de 8 ore.

Mişcare/Sport

Atunci când faci miscare/efort fizic, circulaţia sângelui se intensifică, iar organele responsabile cu detoxifierea (de ex. ficatul și rinichii) primesc mai mult sânge. Primind mai mult sânge, aceste organe își vor face treaba mai eficient. Deci te vor detoxifia mai bine.

Sportul te face să transpiri, iar transpirația este una dintre metodele corpului de a elimina toxinele.

Respirația este un alt aspect care se intensifică atunci cand faci efort fizic. Respirația mai adâncă duce la o mai bună oxigenare a celulelor și țesuturilor, încurajând astfel procesul natural de detoxifiere a corpului.

Alimentaţie echilibrată


O alimentație echilibrată, sănătoasă, este esențială pentru menținerea unei sănătăți optime. Ea asigură corpului toți nutrienții necesari - proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale - în proporții adecvate.

Consumul unei varietăți de alimente sănătoase previne deficiențele nutriționale și susține funcționarea optimă a organismului. O dietă echilibrată contribuie, de asemenea, la prevenirea bolilor cronice, îmbunătățește starea de bine, energia și eficiența mentală, și ajută în menținerea unei greutăți corporale sănătoase.

În esență, ceea ce mâncăm influențează direct sănătatea și calitatea vieții noastre