100% micro-zeolit purdublu activatfabricat în Austria printr-o tehnologie unică, patentată

Produs medical naturalSingurul zeolit avizat pentru uz intern

100% micro-zeolit purdublu activatfabricat în Austriaprintr-o tehnologieunică, patentată

Produs medical naturalSingurul zeolit avizat pentru uz intern

100% micro-zeolit pur
dublu activat, fabricat în Austria
printr-o tehnologie unică, patentată

Produs medical naturalSingurul zeolit avizat pentru uz intern

Te-ai gândit vreodată cum poți ajuta la prevenirea primelor substanțe nocive din sistemul tău?

ASTĂZI. MÂINE. ŞI ÎN FIECARE ZI DIN VIAŢA TA.

Ideea de protecţie a organismului este din ce ce mai importantă şi indispensabilă in ultimul timp, tocmai pentru că suntem expuşi zilnic la un întreg amalgam de substanţe dăunătoare, toxine, metale grele, radicali liberi şi alţi agenţi mutageni. Toate aceste substanţe reprezintă, în sensul cel mai abrupt, „catalizatori” pentru diverse boli şi afecţiuni, expunerea prelungită în faţa lor, determinând diviziuni celulare necontrolate.

Este demonstrat ştiinţific faptul că aproximativ 90% dintre bolile și afecţiunile organismului uman sunt atribuite unui exces de metale grele, toxine, substanţe chimice toxice, care provoacă în corpul uman dezechilibre grave și deficienţe de minerale şi oligoelemente. Organismul uman nu are suficiente resurse de apărare şi autoregenerare dacă este hrănit zilnic cu chimicale, cu alimente procesate, medicamente etc.

Intestinele sunt supranumite ‘’poarta către sănătate”. Peste 70% din activitatea imunitară are loc în intestine. Cele mai importante reacţii de apărare ale organismului au loc în intestine. Din cauza numărului mare de contaminaţi, bariera peretelui intestinal este perturbată. O permeabilitatea crescută a intestinului permite astfel substanţelor străine și endotoxinelor să pătrundă în sânge, în organism, la diverse organe. Substanţele chimice toxice sunt interpretate ca fiind proteine străine, care nu servesc altui scop decât sporirii acidităţii ţesuturilor provocând tulburări grave și o reacţie imunitară inflamatoarie constantă.

În zilele noastre, alimentele, medicamentele, poluarea aerului, stilul de viață (ţigări, alcool) ne pun în risc constant de contaminare corporală. Făcând din Zeolit Spectrum® o parte din rutina noastra zilnică, vom ajuta în cel mai eficient şi natural mod, să împiedicăm substanțele toxice, metalele grele şi radicalii liberi să fie absorbite în corp în mod continuu.

Atunci când vine vorba de vigoarea și sănătatea fiecaruia dintre noi, cu cât sunt mai puține elemente toxice absorbite în corp, cu atât mai bine!

AFLĂ MAI MULTE