Zeolit Spectrum® Sare de Baie Alcalină 360 g

164 lei 119 lei

Excelent detoxifiant pentru piele.
Reactivează funcția naturală de protecție a pielii, hrănește pielea.
Regenerează, susține funcția naturală a pielii ca organ excretor.
Excelent pentru băi de picioare, băi de şezut sau băi complete.
100% natural! Fără conservanți, coloranți, parfum sau substanțe animale.
Cercetat ştiinţific.
ZEOLITSPECTRUM – Specialistul în detoxifiere. Toxine mai puține, imunitate mai mare!
conține 100% zeolit de calitate farmaceutică, singurul zeolit avizat pentru uz intern;
cercetat ştiinţific & brevetat la nivel european;
efecte dovedite prin studii clinice;
nu are efecte adverse;
tehnologie patentată;
fabricat în Austria.
Acțiune Preventivă: susține sistemul imunitar
Acțiune Curativă: excelent însoţitor în afecţiunile grave şi terapii invazive
Excelent detoxifiant pentru piele.
Reactivează funcția naturală de protecție a pielii, hrănește pielea.
Regenerează, susține funcția naturală a pielii ca organ excretor.
Excelent pentru băi de picioare, băi de şezut sau băi complete.
100% natural! fără conservanți, coloranți, parfum sau substanțe animale.
Cercetat ştiinţific.
Descriere

Descriere

Pe lângă faptul că pielea reprezintă bariera noastră externă în calea mediului, este și organul cu cea mai mare suprafaţă de detoxifiere. Poluarea aerului, aditivii și pesticidele din alimente, reziduurile din medicamente, tutunul, substanțele chimice/sintetice din îmbrăcăminte, agenții de curățare și produsele cosmetice convenționale – expun corpul nostru la diverse încărcături chimice. Pielea impură a corpului sau/şi a tenului (cu iritaţii, acnee sau alte probleme ale pielii) este un semn că organismul se luptă să scape de deșeuri și poluanți. Pielea stresată arată palidă, drenată și slăbită. După un tratament adecvat de detoxifiere a pielii, pielea arată din nou strălucitoare, fermă neteda și frumoasă.

ZeolitSpectrum® Sare de Baie Alcalină este un excelent detoxifiant pentru piele. Reactivează funcția naturală de protecție a pielii, hrănește pielea. Regenerează, susține funcția naturală a pielii ca organ excretor. Excelent pentru băi de picioare, băi de şezut sau băi complete.

Care sunt efectele acidozei permanente?

O dietă dezechilibrată, în special consumul excesiv de zahăr, nu numai că duce la obezitate și boli secundare precum diabetul, ci și la acidoză severă. Peste două treimi din populația adultă din țările industrializate suferă de aciditate. Această perturbare sensibilă a echilibrului acido-bazic nu este întotdeauna observată imediat. Ea provoacă probleme digestive, ne obosește și ne face mai susceptibili la boli infecțioase. Utilizată regulat, baia alcalină reprezintă un remediu eficient și armonizează echilibrul acido-bazic la orice vârstă.

Ce este o baie alcalină?

Baia alcalină relaxează și armonizează echilibrul acido-bazic. Contracararea hiperacidității are multe beneficii pentru sănătate, deoarece pe termen lung aceasta poate duce la modificări celulare. Este excelentă pentru detoxifiere și purificare. În plus este benefică şi în cadrul  unei diete. În apa de baie alacalină, excesul de acizi este pur și simplu spălat prin piele. În plus, baia alcalină calmează, relaxează și reduce stresul. Baia alcalină este atât de plăcută încât mulți oameni o folosesc zilnic.

Ingrediente: zeolit microactivat, bicarbonat de sodiu şi carbonat de sodiu. 100% natural! Fără conservanți, coloranți, miros sau substanțe animale.

Instrucţiuni de folosire:

Se utilizează exclusiv pentru băi. Agitaţi înainte de utilizare. Pur și simplu presărați în apa caldă  cantitatea indicată și faceți baie pentru aproximativ 30-60 minute la 37-38 de grade. Valoarea pH-ului alcalin al apei de baie va fi de aprox. 8.5-9, luând în considerare recomandarea de aplicare. Este potrivită pentru toate tipurile de piele – chiar și pentru pielea sensibilă. Utilizarea regulată, de 2 ori pe săptămână, face ca pielea să fie regenerată, sănătoasă, netedă şi frumoasă.

Baie completă: 2 linguri cu vârf
Baie de șezut: 1 lingură
Baie de picioare: 1 linguriță cu vârf

Notă specială: În funcție de dimensiunea cuvei și de duritatea apei, poate fi necesară creșterea dozei recomandate pentru a atinge valoarea descrisă a pH-ului. Se recomandă să clătiți cada cu apă fierbinte după fiecare utilizare.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Prezentare:

flacon 360 g

Cantitate netă:

360 g