Back
Next product
Zeolit Spectrum 100 capsule Zeolit Spectrum 100 cps 177 lei 130 lei (168 lei/flacon)
-38%

Zeolit Spectrum 200 cps Pachet 3 buc

(10 recenzii de la clienți)

810 lei 505 lei (168 lei/flacon)

Conține singurul Zeolit avizat pentru uz intern – 100% zeolit clinoptilolit pur, dublu activat.

Beneficii:
elimină eficient şi sigur toate tipurile de toxine şi metale grele
consolidează peretele intestinal
reduce stresul oxidativ
eficient în curele de slăbire
Acțiune Preventivă: susține sistemul imunitar
Acțiune Curativă: excelent însoţitor în afecţiunile grave şi terapii invazive
Dispozitiv medical natural atestat CE:
Cercetat Ştiinţific & Brevetat la nivel European
Efecte dovedite prin studii clinice
Nu are efecte adverse

Tehnologie patentată – fabricat în Austria

Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Efectul de consolidare a peretelui intestinal este susţinut de legarea substanţelor dăunătoare în tractul gastro-intestinal, contribuind astfel în mod semnificativ la atenuarea tulburărilor de integritate ale peretelui intestinal și, prin urmare, la prevenirea unei pluralităţi de boli asociate cu intestinul, cum ar fi sindromul de intestin iritabil sau boli autoimune, precum diabetul zaharat, un ficat încărcat de toxine şi amoniu etc.

Zeolit Spectrum® poate fi utilizat singur pentru curăţarea zilnică a toxinelor sau teraputic, ca însoţitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni, în special în boli ale tractului gastro-intestinal, în disfuncţionalităţi hepatice, diabet, tulburari ale intestinului, colon iritabil, etc.

S-a dovedit științific că Zeolit Spectrum® reuşeşte să consolideze bariera vitală a peretelui intestinal și susţine activ funcţia organelor de detoxifiere. Zeolit Spectrum® acţionează simultan în 3 moduri: curăţă, elimină toate tipurile de contaminanţi şi consolidează peretele intestinal. Ca urmare, contaminanţii nu mai pot intra în fluxul sangvin și nu vor putea provoca daune. Un intestin intact este foarte important atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Efectul semnificativ pozitiv al Zeolit Spectrum® este dovedit prin scăderea nivelului de zonulină – marker al permeabilităţii intestinale.

Beneficiile pe care le oferă utilizarea de Zeolit Spectrum® sunt numeroase, conform studiilor clinice efectuate în aria medicală. Astfel, în timpul administrării cu Zeolit Spectrum® particulele toxice sunt neutralizate complet şi eliminate din organism, efectele lor de lungă durată fiind îndepărtate pas cu pas.

Se evidenţiază foarte multe beneficii in boli ale tractului gastro-intestinal, disfuncționalități hepatice sau tensiune crescută asupra ficatului prin compușii de amoniu, diabet, stres oxidativ, dar şi în contextul tulburărilor la nivel renal. Devine destul de dificil de precizat o paletă restrânsă a avantajelor pe care le oferă Zeolit Spectrum® în organismului nostru, specialiştii dovedind de-a lungul timpului eficienţa sa în afecţiuni respiratorii, reproductive şi neurologice. De asemenea, se atestă eficienţa sa în combaterea celulelor canceroase, acţiunea sa fiind una dublă: acesta distruge celulele canceroase deja formate şi stopează totodată creşterea celor care nu se află încă la maturitate.

Tocmai datorită acestor beneficii multiple Zeolit Spectrum® este foarte util (acoperă tot spectrul: de la prevenţie până la afecţiunile cele mai grave), reprezentând în acelasi timp un tratament medical sigur pentru organism, natural 100%.

Pentru prevenţie/curăţare zilnică

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

Utilizare: 2 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră, timp de cel puţin 12 săptămâni. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza. Foarte mulţi medici şi nutriţionişti consideră că cea mai bună detoxifiere are loc dimineaţa şi recomandă reţeta: 3-2-1. Aşa cum vă spălaţi pe faţă, pe dinti, în fiecare dimineaţă aşa trebuie curăţate şi stomacul Dvs, intestinele, tot tractul gastro-intestinal.

Pentru tratament

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

Utilizare: 3 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră timp de 12 săptămâni. Asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Zeolit Spectrum® conţine singurul zeolit aprobat pentru uz intern, dezvoltat printr-un proces patentat de purificare, micronizare şi activare. Singurul zeolit aprobat ca dispozitiv medical natural cu efecte dovedite clinic. Studiat ştiinţific de peste 20 de ani.

Zeolit Spectrum® este excelent pentru curăţarea zilnică a tututor toxinelor din corpul nostru

Zeolit Spectrum® adună tot „gunoiul” (toate metalele grele, toate tipurile de toxine, radicali liberi etc) direct în tractul gastro-intestinal şi astfel ele nu mai pot fi absorbite în organism.

Zeolit Spectrum® susţine semificativ sănătatea tractului gastro-intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariţia multor boli şi afecţiuni.

Zeolit Spectrum® combate zilnic stresul suplimentar care provine din expunerea directă la contaminanți, eliminând astfel posibilele cauze ale creșterii permeabilității peretelui intestinal.

Zeolit Spectrum® nu se metabolizează, se elimină pe cale naturală prin scaun.

Zeolit Spectrum® consolidează peretele intestinal. Intestinele reprezintă ‘’poarta către sănătate’’. Un intestin intact este poate cel mai important, atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Printr-un intestin permeabil trec toate toxinele şi metalele grele în sânge, afectând ulterior diverse organe din corpul nostru.

Zeolit Spectrum® este singurul mineral din natura încărcat cu sarcină negativă, fiind un excelent schimbător de ioni. Va capta precum un magnet contaminanţii încărcaţi cu sarcină pozitivă şi, în același timp, va elibera în organism minerale importante pentru corp precum magneziu, calciu, sodium, potasiu – care sunt conţinute în structura sa.

Zeolit Spectrum® acoperă tot spectrul: de la prevenţie până la afecţiunile cele mai grave, fiind un ajutor indispensabil in ziua de azi.

Zeolit Spectrum® contribuie semnificativ la dobândirea şi menţinerea sănătăţii. Utilizat zilnic, el actioneaza exact ca o ”maşina de gunoi” eliminand deseurile zilnice din corpul nostru. Recomandam utilizarea zilnica în primul rând datorită alimentaţiei din ziua de azi.

Din păcate, TOATE alimentele din ziua de azi sunt procesate, tratate sau/şi modificate. Şi vorbim de un stil de viaţă ”sănătos” cu legume şi fructe etc., nu de mâncare ”Junk-food” (mâncare fast-food). V-aţi pus vreodată întrebarea: dacă alimentele din colţul Bio sunt Bio, celelalte – cum sunt?? Pe lângă alimentele din ziua de azi, mediul şi poluarea din zilele noastre, medicamentele din ce in ce mai multe, luate necontrolat, alcoolul, fumatul, stresul oxidativ, ne pun în risc constant de contaminare corporală şi reprezintă factori de risc care pot declanşa o afecţiune sau mai multe.

AZI, Zeolit Spectrum® reprezintă un regulator biologic natural esenţial pentru protejarea sănătăţii noastre. Atunci când vine vorba de vigoarea și sănătatea fiecăruia dintre noi, cu cât sunt mai puține elemente toxice absorbite în corp, cu atât mai bine!

Administrare

Pentru prevenţie/curăţare zilnică:

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

Utilizare: 2 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră, timp de cel puţin 12 săptămâni. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza. Foarte mulţi medici şi nutriţionişti consideră că cea mai bună detoxifiere are loc dimineaţa şi recomandă reţeta: 3-2-1. Aşa cum vă spălaţi pe faţă, pe dinti, în fiecare dimineaţă aşa trebuie curăţate şi stomacul Dvs, intestinele, tot tractul gastro-intestinal.

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Pentru tratament:

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

Utilizare: 3 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră timp de 12 săptămâni. Asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Utilizare: adăugați de 2-3 ori pe zi câte o linguriță dozatoare într-un pahar de apă (cel puțin 100 ml) și administrați odată cu mesele. durata de administrare ar trebui să fie de cel puțin 12 săptămâni, respectiv întreaga perioadă a recurenței simptomelor fizice. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Dispozitiv Medical Natural:

CE1254

Prezentare:

3 x flacon 200 capsule

Cantitate netă:

3 x 100 g

Ingrediente/capsulă:

410 mg micro-zeolit, dublu activat
90 mg celuloză (capsulă vegetală)

Review-uri (10)

10 review-uri pentru Zeolit Spectrum 200 cps Pachet 3 buc

 1. Mihai Rusu

  Woow! Ce ma bucur de pachet pretul este mult mai bun asa! Si oricum aveam de gand sa fac din nou un tratament de 3 luni, ultima oara a fost excelent! Chiar am noroc cu oferta asta, multumesc!

 2. Miklos F.

  Place mult medicament curata corp interior bine, pretul este bun. place efectul

 3. Amalia D.

  Mereu am avut dereglerari si aport de unele vitamine de fiecare data cand imi faceam analizele, cum ar fi prea mult fier in organism… am urmat un tratament de 3 luni cu zeolit spectrum si mi-am facut analizele din nou, niciodata nu au iesit atat de bine! Nu credeam sa obtin asa rezultate bune. Plus ca ma simt mai sanatoasa si energizata intr-un fel

 4. Costache Florina

  Folosesc Zeolit Spectrum precum un caratator interior care are grija de interiorul meu, de organe. Corpul meu se simte mai puternic si mai curat de cand folosesc acest supliment. Recomand oricui se simte greoi, lipsit de chef sau nesanatos, intr-un fel. Sanatate!

 5. vladimir petrescu

  recomand oricui crede ca are probleme intestinale sau chiar si numai daca simtit ca ceva nu este in regula. foarte bun acest medicament. eu il folosesc ca si ceva extra, ajutor pe ntru corp

 6. apostol_irina

  Mi l-a recomandat o prietena dupa ce a observat ca mai mereu sunt racita, la cea mai mica schimbare de vreme eu raceam. Mi-a spus ca ajuta foarte multe imunitatea si nu numai, si sa incerc un tratament de 2 luni. Am avut incredere in ea pentru ca este foarte frumoasa si sanatoasa si are grija de ea. Nu m-am oprit dupa 2 luni, imi simt pielea mai frumoasa si nici nu am mai racit. Ma bucur mult ca mi-a spus de acest medicament, este foarte bun pentru organism!

 7. cojocaru stefan

  tocmai ce am comandat acest pachet de 3 flacoane, sunt nerabdator sa incep tratamentul! vad foarte multe reactii pozitive de la multa lume aici. pretul este bun la acest pachet

 8. Georgiana Isabela Stefan

  M-a ajutat sa scap de psoriazis, am luat in paralel cu un tratament cu un sampon special, si pe cale interna zeolit. A fost foarte eficient, in 2 luni eram curata curata.

 9. Alexandra O.

  In fiecare an am o perioada mai solicitanta de aproximatic 2-3 luni datorita jobului, si obisnuiesc sa incep tratamentul cu o luna inainte de aceasta perioada. Ma ajuta foarte mult

 10. lili_68

  Foarte bun la pret eu iau 9 capsule pe zi pentru ca mi-a iesit mercur la analize si medicul la care am fost mi-a recomandat zeolit ca e foarte bun la detoxifiere. Ma simteam mereu epuizata nu mai aveam putere de munca si am zis sa incerc. Initial mi s-a parut cam scump dar am vazut ca pachetul asta de 3 flacoane ma tine vreo 2 luni sunt foarte multumita am luat si pentru mama

Adaugă un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *