Back
Previous product
Zeolit Spectrum 200 cps Zeolit Spectrum 200 cps 270 lei 198 lei (184 lei/flacon)
Next product
Pachet 3 x Zeolit Spectrum 200 cps Zeolit Spectrum 200 cps Pachet 3 buc 810 lei 505 lei (184 lei/flacon)
-32%

Zeolit Spectrum 200 cps Pachet 2 buc

(14 recenzii de la clienți)

540 lei 368 lei (184 lei/flacon)

Conține singurul Zeolit avizat pentru uz intern – 100% zeolit clinoptilolit pur, dublu activat.

Beneficii:
elimină eficient şi sigur toate tipurile de toxine şi metale grele
consolidează peretele intestinal
reduce stresul oxidativ
eficient în curele de slăbire
Acțiune Preventivă: susține sistemul imunitar
Acțiune Curativă: excelent însoţitor în afecţiunile grave şi terapii invazive
Dispozitiv medical natural atestat CE:
Cercetat Ştiinţific & Brevetat la nivel European
Efecte dovedite prin studii clinice
Nu are efecte adverse

Tehnologie patentată – fabricat în Austria

Categorie: Etichetă:
Descriere

Descriere

Efectul de consolidare a peretelui intestinal este susţinut de legarea substanţelor dăunătoare în tractul gastro-intestinal, contribuind astfel în mod semnificativ la atenuarea tulburărilor de integritate ale peretelui intestinal și, prin urmare, la prevenirea unei pluralităţi de boli asociate cu intestinul, cum ar fi sindromul de intestin iritabil sau boli autoimune, precum diabetul zaharat, un ficat încărcat de toxine şi amoniu etc.

Zeolit Spectrum® poate fi utilizat singur pentru curăţarea zilnică a toxinelor sau teraputic, ca însoţitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni, în special în boli ale tractului gastro-intestinal, în disfuncţionalităţi hepatice, diabet, tulburari ale intestinului, colon iritabil, etc.

S-a dovedit științific că Zeolit Spectrum® reuşeşte să consolideze bariera vitală a peretelui intestinal și susţine activ funcţia organelor de detoxifiere. Zeolit Spectrum® acţionează simultan în 3 moduri: curăţă, elimină toate tipurile de contaminanţi şi consolidează peretele intestinal. Ca urmare, contaminanţii nu mai pot intra în fluxul sangvin și nu vor putea provoca daune. Un intestin intact este foarte important atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Efectul semnificativ pozitiv al Zeolit Spectrum® este dovedit prin scăderea nivelului de zonulină – marker al permeabilităţii intestinale.

Beneficiile pe care le oferă utilizarea de Zeolit Spectrum® sunt numeroase, conform studiilor clinice efectuate în aria medicală. Astfel, în timpul administrării cu Zeolit Spectrum® particulele toxice sunt neutralizate complet şi eliminate din organism, efectele lor de lungă durată fiind îndepărtate pas cu pas.

Se evidenţiază foarte multe beneficii in boli ale tractului gastro-intestinal, disfuncționalități hepatice sau tensiune crescută asupra ficatului prin compușii de amoniu, diabet, stres oxidativ, dar şi în contextul tulburărilor la nivel renal. Devine destul de dificil de precizat o paletă restrânsă a avantajelor pe care le oferă Zeolit Spectrum® în organismului nostru, specialiştii dovedind de-a lungul timpului eficienţa sa în afecţiuni respiratorii, reproductive şi neurologice. De asemenea, se atestă eficienţa sa în combaterea celulelor canceroase, acţiunea sa fiind una dublă: acesta distruge celulele canceroase deja formate şi stopează totodată creşterea celor care nu se află încă la maturitate.

Tocmai datorită acestor beneficii multiple Zeolit Spectrum® este foarte util (acoperă tot spectrul: de la prevenţie până la afecţiunile cele mai grave), reprezentând în acelasi timp un tratament medical sigur pentru organism, natural 100%.

Pentru prevenţie/curăţare zilnică

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

Utilizare: 2 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră, timp de cel puţin 12 săptămâni. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza. Foarte mulţi medici şi nutriţionişti consideră că cea mai bună detoxifiere are loc dimineaţa şi recomandă reţeta: 3-2-1. Aşa cum vă spălaţi pe faţă, pe dinti, în fiecare dimineaţă aşa trebuie curăţate şi stomacul Dvs, intestinele, tot tractul gastro-intestinal.

Pentru tratament

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

Utilizare: 3 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră timp de 12 săptămâni. Asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Zeolit Spectrum® conţine singurul zeolit aprobat pentru uz intern, dezvoltat printr-un proces patentat de purificare, micronizare şi activare. Singurul zeolit aprobat ca dispozitiv medical natural cu efecte dovedite clinic. Studiat ştiinţific de peste 20 de ani.

Zeolit Spectrum® este excelent pentru curăţarea zilnică a tututor toxinelor din corpul nostru

Zeolit Spectrum® adună tot „gunoiul” (toate metalele grele, toate tipurile de toxine, radicali liberi etc) direct în tractul gastro-intestinal şi astfel ele nu mai pot fi absorbite în organism.

Zeolit Spectrum® susţine semificativ sănătatea tractului gastro-intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariţia multor boli şi afecţiuni.

Zeolit Spectrum® combate zilnic stresul suplimentar care provine din expunerea directă la contaminanți, eliminând astfel posibilele cauze ale creșterii permeabilității peretelui intestinal.

Zeolit Spectrum® nu se metabolizează, se elimină pe cale naturală prin scaun.

Zeolit Spectrum® consolidează peretele intestinal. Intestinele reprezintă ‘’poarta către sănătate’’. Un intestin intact este poate cel mai important, atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Printr-un intestin permeabil trec toate toxinele şi metalele grele în sânge, afectând ulterior diverse organe din corpul nostru.

Zeolit Spectrum® este singurul mineral din natura încărcat cu sarcină negativă, fiind un excelent schimbător de ioni. Va capta precum un magnet contaminanţii încărcaţi cu sarcină pozitivă şi, în același timp, va elibera în organism minerale importante pentru corp precum magneziu, calciu, sodium, potasiu – care sunt conţinute în structura sa.

Zeolit Spectrum® acoperă tot spectrul: de la prevenţie până la afecţiunile cele mai grave, fiind un ajutor indispensabil in ziua de azi.

Zeolit Spectrum® contribuie semnificativ la dobândirea şi menţinerea sănătăţii. Utilizat zilnic, el actioneaza exact ca o ”maşina de gunoi” eliminand deseurile zilnice din corpul nostru. Recomandam utilizarea zilnica în primul rând datorită alimentaţiei din ziua de azi.

Din păcate, TOATE alimentele din ziua de azi sunt procesate, tratate sau/şi modificate. Şi vorbim de un stil de viaţă ”sănătos” cu legume şi fructe etc., nu de mâncare ”Junk-food” (mâncare fast-food). V-aţi pus vreodată întrebarea: dacă alimentele din colţul Bio sunt Bio, celelalte – cum sunt?? Pe lângă alimentele din ziua de azi, mediul şi poluarea din zilele noastre, medicamentele din ce in ce mai multe, luate necontrolat, alcoolul, fumatul, stresul oxidativ, ne pun în risc constant de contaminare corporală şi reprezintă factori de risc care pot declanşa o afecţiune sau mai multe.

AZI, Zeolit Spectrum® reprezintă un regulator biologic natural esenţial pentru protejarea sănătăţii noastre. Atunci când vine vorba de vigoarea și sănătatea fiecăruia dintre noi, cu cât sunt mai puține elemente toxice absorbite în corp, cu atât mai bine!

Administrare

Pentru prevenţie/curăţare zilnică:

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

Utilizare: 2 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră, timp de cel puţin 12 săptămâni. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza. Foarte mulţi medici şi nutriţionişti consideră că cea mai bună detoxifiere are loc dimineaţa şi recomandă reţeta: 3-2-1. Aşa cum vă spălaţi pe faţă, pe dinti, în fiecare dimineaţă aşa trebuie curăţate şi stomacul Dvs, intestinele, tot tractul gastro-intestinal.

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Pentru tratament:

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

Utilizare: 3 capsule de 3 ori pe zi înainte de masă cu cel puţin jumătate de oră timp de 12 săptămâni. Asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Utilizare: adăugați de 2-3 ori pe zi câte o linguriță dozatoare într-un pahar de apă (cel puțin 100 ml) și administrați odată cu mesele. durata de administrare ar trebui să fie de cel puțin 12 săptămâni, respectiv întreaga perioadă a recurenței simptomelor fizice. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport de 2-3 l de apă/zi. Utilizarea cu regularitate influențează eficacitatea în timp ce întreruperile o pot minimiza.

Zeolit Spectrum® poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Zeolit Spectrum® leagă şi elimină contaminanții nedoriţi chiar din sistemul digestiv (din tractul gastro-intestinal), înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor asociate. Este important de subliniat că Zeolit Spectrum® nu se metabolizează (nu se absoarbe ca medicamentele) nu se acumulează în organe, se elimină pe cale naturală, prin scaun.

Zeolit Spectrum® s-a dovedit a fi un excelent însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni. În cazul unui tratament alopat trebuie respectată o pauză de aproximativ două ore între Zeolit Spectrum® şi alte medicamente.

În cazuri rare, constipaţia poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariţiei constipaţiei, creșteţi aportul de lichide și, dacă este necesar, reduceţi temporar numărul de capsule. În cazul sarcinii sau alăptării, precum și pentru administrarea la copii şi adolescenţi, aceste produse trebuie utilizate cu acordul medicului sau farmacistului. Nu lăsaţi produsul la îndemâna copiilor sub șase ani. Închideţi întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitaţi într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Dispozitiv Medical Natural:

CE1254

Prezentare:

2 x flacon 200 capsule

Cantitate netă:

2 x 100 g

Ingrediente/capsulă:

410 mg micro-zeolit, dublu activat
90 mg celuloză (capsulă vegetală)

Review-uri (14)

14 review-uri pentru Zeolit Spectrum 200 cps Pachet 2 buc

 1. presecan florin

  Preventia este cel mai bun medic! Am ajuns la concluzia asta dupa ce am suferit de boli urate si mi-am revenit cu greu. Zeolit spectrum imi da o stare de bine ma simt curat in interior si ingrijit!

 2. Dan Alexandrescu

  Am incercat tratamentul la recomandarea unui prieten bun care este medic. La inceput nu aveam incredere dar dupa 2-3 saptamani nu mi-a venit sa cred, disparuse toate starile urate, disconfortabile si acum sunt mai usor, si ma simt mai bine. Multa sanatate va doresc!

 3. Catalina Lazar

  Nu am putut sa nu incerc un tratament de cateva luni dupa ce am vazut-o pe prietena mea cum s-ar schimbat dupa ce a inceput sa ia acest tratament. Am vazut cum s-a schimbat starea ei de bine, si acum dupa 2 luni de tratament ma simt minunat, energica si sanatoasa. Nu aveam o problema anume si chiar si asa am observat o imbunatatire superba! Minunat medicament, recomand!

 4. lia iordan

  foart bun si revitalizant! recomand acest tratament cuc aldura, pentru oricine!

 5. nicoleta c

  Eu stiam de spirulina ca este foarte buna pentru organism si am dat peste zeolit cand am avut ceva probleme intestinale, mai complicat.. si tratamentul cu zeolit mi-a prins foarte bine, la 1-2 saptamanu dupa ce l-am inceput am simtit efectele. Ma simteam mai puternica, tot corpul. foarte bun, recomand! incercati macar

 6. A. Ecaterina

  Este excelent! Mi-a schimbat tonusul la 180 grade!

 7. Magdalena Ilica

  Recomand acest produs. Il folosesc si eu si sotul si vedem imbunatatiri de la saptamana la saptamana

 8. Marius Saftoiu

  Rezultate minunate. Am inceput sa iau pentru detoxifiere si am ramas uimit cand mi-am dat seama ca nu imi mai iese o roseala pe brat care tot obisnuia sa imi iasa din cand in cand (credeam ca e ceva alergie)

 9. Mihnea N.

  Ma confrut cu o problema a scalpului de 4 ani deja, am incercat toate sampoanele posibile, medicamente de la toti dermatologii si am avut doar imbunatatiri foarte mici de la unele solutii pe care le aplicam direct, foarte incomod si pierdeam zilnic 20-30 minute doar ca sa aplic solutia pe tot scalpul. Am luat zeolit pentru detoxifiere pentru corp, si am ramas masca sa vad ca mi-a ajutat scalpul! Nu e rezolvat problema de tot, dar iau zeolit de mai putin de 2 luni si e tot mai bine! Face minuni!

 10. Ilinca Barnutiu

  Obisnuiam sa fiu extenuata la finalul zilei….. nu reuseam sa ma bucur de fetita mea pentru ca simteam mereu nevoia sa ma odihnesc. Zeolit spectrum mi-a ridicat nivelul de energie pe toata durata zilei! Nu pot sa spun ca seara sunt precum un copil, plina de energie, dar cu siguranta se vad imbunatatiri! nu mai sunt ca o leguma

 11. paula

  m-a ajutat sa slabesc. recomand mai ales daca sunteti la dieta

 12. Ionache Stan

  le-am folosit pentru detox, e bine sa faci un astfel de tratament macar 1 data pe an. Recomand!

 13. Elena Manea

  Am aflat de medicamentul asta de curand cautam ceva sa imi intaresc imunitatea acum in pandemie si il folosesc de 2 luni colega mea din birou a fost diagnosticata cu covid si eu stand in acelasi birou mi-a fost teama sa nu ma imbolnavesc dar nu am avut niciun simptom cred ca m-a ajutat zeolitul asta minune am vazut ca e bun la toate

 14. Gelu, 59

  recunosc eu am fost sceptic la inceput cand a gasit sotia remediul asta. aveam probleme cu prostata de mult trebuia sa ma operez dar imi era frica. a dat rezultate am fost la control si mi-au iesit analize f bune nu mai am nevoie de operatie

Adaugă un review

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *