Acneea si Zeolit Spectrum
Afecţiuni

Acneea şi ZeolitSpectrum

Acneea sau coşurile reprezintă una dintre cele mai comune şi supărătoare afecţiuni cutanate indiferent de vârstă, care poate afecta orice parte a corpului în care se regăsesc glande secretoare de sebum şi foliculi de păr, mai exact pe faţă, pe spate, piept şi umeri. Apariţia acestei afecţiuni este strâns legată de nivelul de hormoni, de nivelul de toxine din organism, dar din păcate poate fi legată şi condiţia genetică.

Cum se formează Acneea

În primul rând vorbim de o producţie de sebum în exces - sebumul fiind uleiul natural produs de glandele sebacee. Apoi, celulele moarte ale pielii, se amestecă cu sebumul şi se acumulează în pori, pielea de pe spate fiind extrem de groasă, potenţialul de blocare a porilor este foarte mare. Şi nu în ultimul rând bacteriile. Acumularea de sebum şi celulele moarte ale pielii în pori creează un mediu ideal pentru dezvoltarea unor bacterii care formează acneea.

De asemenea transpiraţia în urma unor exerciţii fizice intense, în contact cu celulele moarte de la suprafaţa pielii, duce la apariţia acneei. Vă sfătuim ca imediat după astfel de activităţi să faceţi duş pentru a clăti transpiraţia şi toxinele de pe piele, faţă si corp, evitând astfel iritarea şi inflamarea porilor.

Mâinile murdare, praful din atmosferă, anumite creme şi loţiuni pentru faţă nu fac decât să favorizeze şi să sporească numărul coşurilor de pe faţă.

De asemenea anumite articole vestimentare sunt confecţionate din materiale care nu permit pielii să respire şi reprezintă un factor iritant care favorizează apariţia acneei pe spate, piept sau umeri.

Acneea trebuie tratată întodeauna atât din interior cât şi din exterior

Cum spuneam la început, factorii principali de declanşare a acestei afecţiuni reprezintă: un dezechilibru hormonal, un nivel mare de toxine în organism care trebuie să se elimine cumva inclusiv la suprafaţă, prin piele şi de asemenea poate fi şi o condiţie ereditară.

În prezent există o multitudine de tratamente pentru această afecţiune, mai uşoare sau mai puternice, externe şi/sau interne.

ZeolitSpectrum reprezintă un însoţitor excelent şi necesar pentru tratarea acestei afecţiuni. Singular sau complementar unui tratament prescris de medic, zeolitul pur, microactivat reprezintă un tratament natural, sigur şi eficient pentru că: capteaza şi elimină pe cale naturală toate substanţele nocive din organism (toxine, metale grele), reglează nivelul hormonilor şi nivelul ph-lui în organism.

De exemplu, pentru combaterea unei acnee puternice se recomandă frecvent RoAcutan. Tratamentul cu acest produs este unul foarte dur, efectele adverse putând fi uşor citite pe prospectul acestuia. Dacă se alege un astfel de tratament, cu atât mai mult vă sfătuim să îl completaţi cu ZeolitSpectrum, la o distanţă de 2 ore faţă de Roacutan, pentru eliminarea reziduurilor acestui medicament şi nu numai, pentru eliminarea tuturor tipurilor de toxine şi/sau metale grele din organism.

În plus, vă oferim un pont:

Desfaceţi 2 capsule sau cât este necesar şi aplicaţi pudra din interior direct pe zonele afectate (pe frunte, faţă, pe spate etc). Aceste zone trebuie să fie curăţate în prealabil şi uscate uşor pentru a face contactul necesar cu pudra de zeolit din capsulă. Repetaţi procedura de minim 2 ori pe zi. Puteţi sta toată noaptea cu ea şi o să observaţi diferenţa de la o zi la alta! Mulţi adolescenţi o denumesc ’’praf de zână’’ 🙂

Nu uitaţi să consumaţi minim 2 capsule de 3 ori pe zi în timpul meselor. Un aport de apă zilnic de 2-3 l pe zi este absolut necesar pentru eliminarea toxinelor şi buna fucţionare a organismului. De asemenea o dietă fără băuturi carbogazoase, ciocolată, fum de ţigară etc sunt binecunoscute în tratarea acestei afecţiuni.

Vă sfătuim să evitaţi produsele cosmetice pe bază de uleiuri, deoarece acestea blochează porii şi pot duce la apariţia acneei.

Pentru corp, vă recomandăm articole vestimentare din materiale de bumbac care permit pielii să respire, tricouri schimbate frecvent pe parcursul zilei, spălarea la temperatură ridicată a tricourilor şi a prosoapelor si bineînţeles o igienă strictă. Este recomandat să schimbati lenjeria de pat în mod regulat, cel puţin o dată pe săptămână, pentru a reduce riscul apariţiei acneei corporale pe spate şi pe piept.

Alături de aceste sfaturi de îngrijire pentru exterior, vă recomandăm ZeolitSpectrum, care conţine singurul zeolit avizat pentru administrare internă, certificat ca şi dispozitiv medical natural pentru efectele sale dovedite clinic.

O piele perfectă vă dorim tuturor!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *